Médiaválogatott Sztártitkok: Kontor Tamás

A Médiaválogatott Sztártitkok legújabb adásában Kontor Tamás volt Ricky vendége. Tomit 2005-ben a Megasztár harmadik szériájából ismerte meg az ország. Magánéletét féltve őrzi, de zenei titkairól szívesen mesélt.

– Van két része a titoknak, ahogyan én dolgozom. Az egyik az az, hogy nincsen recept. Viszont az a recept, hogy azt csinálok, amit akarok. Nem szorítom magam szabályok közé, például, hogy 10 másodperc legyen az intro, és 3 percen belül legyen a dal, mert akkor jó az egésznek a sodrása, a hangulata.

Nem. Születnek 7-8 perces dalok, meg ilyen zenei darabok, vagy minek nevezzem. Igazság szerint, nem tudom elárulni, hogy mi a recept, de talán ez, hogy figyelni kell a zenére, hogy a zene döntse el, hogyha oda kívánkozik valami, akkor ne azért ne csináljam meg, mert azok az elvárások, hanem igenis csináljam meg. Szeretem, hogyha a zene, vagy ez az alkotóerő engem vezet, vezényel, és én nagyon szeretek utánamenni. Ha már titok, akkor igazából készülőben vannak dolgok. Még nem mondhatom egészen pontosan el, csak annyit, hogy van egy hárfaművész és van egy ütőhangszeres. Létezik már ez a formációjuk, és megkerestek engem, hogy készítsem el a felvételüket. A 2. lemezt. És hogyha van bármi ötletem zeneileg, akkor mondjam, szóljak bele. És aztán belevittem az ötleteket és tényleg valami nagyon érdekes dolog született. Ez egy világzenei történet és most már többen lettünk benne. Az ütőhangszeres egy elég komoly világsztár és most jön a stúdióba jövő héten. Nagyon komoly szinten folyik a rezgés, és nagyon azt lehet érezni, hogy ő is érzi azt, amit mi érzünk.

Tomi további történeteit megismerhetitek a Médiaválogatott Sztártitkok legfrissebb adásából. Tartsatok velünk ezúttal is!

Forrás: Médiaválogatott Sztártitkok / Udvardi Csilla

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .