Médiaválogatott Sztártitkok: Kandász Andrea

Andi igazán intim titkokat osztott meg a hallgatókkal:

– Nem nagyon szoktam titkolózni. Akkora szám van, és annyira át akarom adni a dolgokat, amik bennem vannak, mert azt gondolom, hogy egy pici morzsával is nagyon sokat lehet segíteni. Ott a másik oldalon, aki hallgatja, vagy látja, vagy olvassa, annak a fejében valami elindul, és lehet, hogy éppen azzal a félmondattal nagyon sokat segítettem. Nekem a riporteri technikám is az, hogy általában magamból adok sokat, és ezzel nyílnak meg velem szemben. Hiszen most miért titkolóznék? Ez az én életem, én ilyen vagyok, és nem szégyellek semmit. Megtettem és nem is bántam meg semmit soha.

– Olyan titkom nincs, amit senki nem tud rólam, hiszen a férjem mindent tud, szerintem, még annál többet is, mint, amit én magamról. Kis apróságok vannak nyilván, amit nem szoktam nagy dobra verni. Például, hogy én nem hordok bugyit. Erre most te nagyon kinyitottad a szemedet, tudom, mások is. Hogy miért nem?Mert engem feszélyez. Biztos, hogy ez is valami gyerekkori dolog, hogy akkor anyukám készítette, hogy mikor melyik alsóneműt kell felvenni, és akkor azt kellett felvenni. Ez is egy ilyen lázadásból ered.

– Nagyon szeretek testhezálló szoknyákat hordani, például ceruzaszoknyát, ami ráfeszül a testre. Ha az alatt van egy bugyi vonal, szerintem az borzasztóan ízléstelen, nem szép, és akkor így kezdődött tulajdonképpen. Ha harisnyában vagyok, akkor igen, de egyébként nem hordok, mert engem ez feszélyez. Nyilván biológiailag szerencsés vagyok, nekem kell ez a szabadság. Az én szervezetem olyan, hogy kell ez a szellőzés. Ennek is célja van. Egyrészt esztétikai, másrészt számomra egészségügyi célja is. Arra azért én nagyon figyelek, hogy ne zavarjon másokat, mert nyilvánvalóan egy átlátszó dologról van szó. Szóval, csak addig tart a történet, és ezért is titok, mert nem látja senki.

Kandász Andi izgalmas történeteit meghallgathatjátok a Médiaválogatott Sztártitkok legfrissebb adásában. Tartsatok velünk!

Forrás: Médiaválogatott Sztártitkok / Udvardi Csilla

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .