Média Válogatottról

A Magyar Média Válogatott 2004-ben alapított non-profit szervezet. Elsődleges célja, a médiaszemélyiségek, sportolók, és egykori sportolók tevékeny részvételével lehetőséget biztosítani a szabadidő kulturált eltöltéséhez.

 Sportrendezvények szervezésével elősegíteni elsősorban a labdarúgás, és az egyéb szabadidősportok népszerűsítését, valamint kapcsolatot teremteni a médiából ismert személyiségekkel. A Média Válogatottban szereplő játékosok országos ismertsége jelentősen hozzájárulhat egyes települések, intézmények, sportkörök, vállalatok népszerűsítéséhez. A rendezvények, mérkőzések elősegíthetik a támogatók üzleti sikereit is, de pozitív hatással lehetnek bármilyen korosztályra, főleg a fiatalokra, akik példaképeiket láthatják testközelből sportolni és a nézőközönséget színvonalas mérkőzésekkel szórakoztatják. Az Egyesület szervezésében a Magyar Média Válogatott tagjai évente 50-80 rendezvényen jelennek meg, melyekről több országos média is beszámol, követve a csapat tevékenységét, ami sok esetben jótékony és karitatív. A válogatott tagjai gálamérkőzéseken és közös sportoláson kívül egyéb megjelenésekre is felkérhetőek (pl. színpadi produkciók, műsorvezetések, fellépések,sajtókommunikáció,marketing stb…).

A Magyar Média Válogatott szerepléseinek kizárólagos koordinátora :

FényPont-Média Produkciós Iroda
www.fenypontmedia.hu,

info@fenypontmedia.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..