Médiaválogatott Sztártitkok: Móré András, Vitamin

Újabb adással jelentkezik a Médiaválogatott Sztártitkok. Ricky vendége ezúttal Móré András, azaz Vitamin volt, aki a ’90-es évek egyik legsikeresebb együttesének, a  Happy Gangnek az énekese. Vitamin mesélt gyermekkora csínytevéseiről, zenei tanulmányai különleges indulásáról, kapcsolatáról Lalával és Hozsóval, illetve a Happy Gang megalakulásáról.

Vitamin introvertált emberként engedett betekintést az életébe. Elárulta egy apró titkát is.

– Fellépés előtt mindig nagyon izgulok, pedig most már azért több, mint kétezerötszáz színpadon álláson vagyok túl.A többiek mindig csodálkoznak rajta, hogy hogyan lehet az, hogy én még mindig lámpalázas vagyok.Mostanában azért isizgulok, mert mindig valami új dolgot viszek a színpadra. Másfél éve gitárt viszek fel magammal, és aznap előtte többször át kell gyakorolnom a dalokat, mert félek attól, hogy hibázni fogok. Szerencsére eddig nem hibáztam, de hogyha mondjuk esetleg hibázni is fogok, akkor azt majd el fogom mismásolni.

Vitamin további történeteit megismerhetitek a Médiaválogatott Sztártitkok legfrissebb adásából. Tartsatok velünk ezúttal is!

Forrás: Médiaválogatott Sztártitkok / Udvardi Csilla

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .