A bugaci falunapon járt a FruttaMax Médiaválogatott

Bugacon július 8-án tartották a 24. Falunapot. Családi főzőversennyel, sütiversennyel, strandfoci versennyel, szabadulószobával, játszóházzal, kézműves foglalkozásokkal, arcfestéssel, ugrálóvárral, hajfonással, karikatúra készítéssel, helyi érték udvarral, hajtányozással, és különböző színpadi programokkal, kirakodó vásárral várták a község apraja-nagyját. Fellépett Jattos Tomi, azaz Sipos Tomi az Irigy Hónaljmirigyből, valamint Kefir, Palcsó Tomi, és a Bugaci Néptánc-csoport. Este a Bugaci Tanyaszínház előadásában a Portugál című tragikomédiát láthatták az érdeklődők.

A FruttaMax Médiaválogatott meghívott vendégként látogatott el a falunapra. Barátságos mérkőzést játszottak a bugaci Öregfiúk csapatával, utána pedig a főzőversenyen készült ételek zsűrizésében vettek részt.

Szabó László polgármester és Cozombolis Leonidász Péter, a Fruttamax Médiaválogatott tagja, a barátságos mérkőzés után nyilatkozott számunkra. 

– Javában zajlik a falunap itt nálunk Bugac nagyközségben, – kezdte Szabó László polgármester – és túl vagyunk a FruttaMax Médiaválogatottal egy nagyon komoly strandfoci mérkőzésen. A helyi öregfiúk csapata mérkőzött meg a Médiaválogatottal, és nagyon jól sikerült. Hál’ istennek nagyon sok érdeklődő és néző volt. Komplett programot kínáltunk, hiszen a mérkőzés után a csapat tagjai az ételek zsűrizésében is részt vettek, amit szerintem, az itt lakók különösen élveztek, hiszen tudtak fotózkodni, beszélgetni azokkal a sztárokkal, ismert emberekkel, akik a Fruttamax Médiaválogatott tagjai. Ez mindig érdekes dolog, hiszen testközelből találkoznak azokkal az emberekkel, akiket egyébként a hétköznapokban csak a tévében vagy a médiában láthatnak. Nagyon sok érdekes program van még, és nagyon örülünk neki, hogy tényleg nagyon-nagyon sokan látogattak ki, és nagyon jól érzik magukat az emberek. Ilyenkor mindig próbálunk minden korosztálynak érdekes programokat kitalálni. 

Cozi izgatottan mesélt az eseményekről:

 – Túl vagyunk a délelőttön itt Bugacon. Szabó Laci polgármester úr meghívására jöttünk ide a FruttaMax Médiaválogatottal. Délelőtt volt egy kis strandfoci, szuper jó volt. Most éppen egy zsűrizés zajlik. Igazából gulyás lett volna, de mindenféle pörköltet csináltak. Egyébként szürke marhából, szarvastól, sertésből, kakasból szuper jó ételek készültek. Az egész csapat nagyon jól érzi magát, szerintem. Estig csodálatos programok lesznek. Fellép Palcsó Tomi, Kefir. Jattos Tomi pedig már volt. Egyébként szuper jó volt. Nagyon szeretjük. Mindenkinek csodálatos nyarat kívánok!

Az egész napos programot udvarbál zárta a Közösségi Színtér udvarán. 

2023.08.01. Udvardi Csilla

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .