Tiszalúci Hal/ÁSZ Nap azoknak, akik élményekre vadásznak

Tiszalúci Hal/ÁSZ Nap, ahol nem csak a sztárok portyáztak

Tiszalúci Hal/ÁSZ Nap azoknak, akik élményekre vadásznak

Tiszalúci Hal/ÁSZ Nap, ahová a sztárok is szívesen visszajárnak

Tiszalúci Hal/ÁSZ Nap, ahová a sztárok is visszajárnak

Kettő az egyben: III. Tiszalúci Hal/ÁSZ Nap és XXVI. Zempléni Településszövetség Napja

Szeptember 16-án, egy térségi és egy települési szintű rendezvény került megtartásra egy időben Tiszalúcon. A XXVI. Zempléni Településszövetség Napja először, míg a Tiszalúci Hal/ÁSZ Nap 3. alkalommal lett megrendezve a településen.

A rendezvény első részében a közel 80 települést magában foglaló Zempléni Településszövetség ünnepélyes megnyitóján Májer József  ZTSZ elnök és Siri Norbert, Tiszalúc polgármestere köszöntötte a résztvevőket. A rendezvény fővédnöke Dr. Koncz Zsófia országgyűlési képviselő, miniszterhelyettes volt, aki a beszédét követően – a ZTSZ elnökével -Hollerung  Gábornak Zemplénért kitüntetést adott át.  A III. Tiszalúci Hal/ÁSZ Nap megnyitását Csordás László, Tiszalúc alpolgármestere vezette fel úgy, hogy a szervezőket egy profi futballcsapat tagjaiként mutatta be, akiknek közben megköszönte „a mérkőzésre”, vagyis rendezvényre történő felkészülést, munkát.

A kiváló őszi napon közel 2000 ember látogatott ki az eseményre, ahol a helyi civil egyesületek bemutatói mellett délelőtt voltak néptánc és fitnesz előadások, majd jó ebédhez szólt a nóta Újvári Marika előadásában, azt követően madár bemutatók, egészségügyi szűrővizsgálatok, gyerekeknek foglalkoztatók, habparty és ugrálóvár, íjászat és nomád élet bemutató, valamint egy komplett vidámpark – dodgem-mel, körhintákkal, céllövöldével – is szolgálta a kikapcsolódni és szórakozni vágyó vendégeket. Nem maradt el a hagyományos főzőverseny sem, amelynek zsűrijében orvos, rendőr dandártábornok és sztár énekes ítélkezett a jobbnál-jobb ételek felett. A sportos aktivitásról az évről-évre visszatérő FruttaMax Médiaválogatott gondoskodott, amelynek sztárjai Földesi János, Szlépka Armand, Varga Viktor, Haddad Henrik -Ricky és Vajtó Lajos, valamint a tiszalúciak Siri Norbert, Koczka Sándor és Csordás László voltak, akik lábtennisz-ben, teqball-ban és ping-pong-ban igyekeztek a helyiek játékpartnereiként sportolni.  Varga Viktor és Ricky hal/ÁSZ napi koncertje óriási sikert aratott csakúgy, mint Danics Dóra és Delhusa Gjon fellépése, akiket a többi sztárral együtt a jövőben is mindig szívesen látnak a településen, Tiszalúcon!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .