Médiaválogatott Sztártitkok: Magyar Attila

Ha Médiaválogatott Sztártitkok, akkor újabb ismert ember érkezik hozzánk az ő titkával. Ezúttal Magyar Attila színész, rendező, színházi író járt Rickynél, és mesélt sok-sok érdekes dolgot az életéről.

– Két titkok is elmondanék. Amikor a Cápák közöttben voltunk az okos mesével, akkor óriási élmény volt, hogy a mi termékeinkkel játszottak a cápák. Együtt társasoztunk, de ez kimaradt a műsorból. Próbáljuk megszerezni ezt a felvételt, de egyelőre még nem sikerült. A másik titok meg az, ami nem is titok, de még nem mondtam sehol, hogy ez a színészet egy nagyon szép dolog, de úgy érzem, hogy ez nem a teljes világ, ezért én újrakezdtem tanulni az általános és középiskolai reál tantárgyakat, fizikát, kémiát, és a történelmet. Az okos mese kapcsán is, hiszen ebből tudunk meríteni, de nem csak azért, hanem tényleg az van, hogy én ezeket akkor elmulasztottam. Most újra vásárolom a hetedikes, nyolcadikos, kilencedikes könyveket. Megveszem azokat, amiből fizikából, kémiából tanulnak, és rácsodálkozom, hogy “jé, miért nem tanultam én ezt meg akkor?”

https://www.okosmese.hu/

Az interjú további részét az okos könyvről, Attila életéről, munkásságáról meghallgathatjátok a Médiaválogatott Sztártitkok legújabb adásában. Tartsatok ezúttal is velünk!

Forrás: Médiaválogatott Sztártitkok / Udvardi Csilla

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .