Médiaválogatott Sztártitkok: Gajdos Attila, Julian

Ezen a héten is újabb sztár titkára derül fény. Ezúttal Gajdos Attila, Julian mesél az életéről, a karrierjéről.

– Van nekem egy kis titkom, amit az én környezetem nagyon jól ismer, de szélesebb körben nem annyira köztudott, hogy van egy spirituális vonalam. Elég régóta, több, mint 20 éve aktívan foglalkozom ezzel. Ebben benne van a lelki dolgoknak a feltérképezése, ami egy nagyon izgalmas történet. Nagyon szeretem a lelki búvárkodást. Szeretek az embereknek mélyen a szemébe nézni, ami néha egy kicsit félreérthető, mert zavarba hozza az embereket. Ez nem szándékos, csak egyszerűen engem tényleg őszintén érdekel, hogy ki hogyan éli meg a napjait, kinek milyen problémája van.

Az élet úgy alakította a dolgokat nálam, hogy kézrátétes energetikai technikákkal dolgozom, segítek az embereknek hosszú évek óta. Ennek az a neve, hogy energetikai harmonizálás, és gyakorlatilag az aurában és az energiatestben blokkokat, dolgokat tisztítunk, és harmonizáljuk az aurát, aminek egyenes következménye, hogy adott esetben a beteg testrészek helyre tudnak jönni, és lelkileg is komoly lelki felemelkedések, könnyebbülések vannak ennek hatására. Ez egy nagyon nagy ajándék az élettől részemre, mert rengeteg csodálatos élményt kaptam, és remélem, még fogok is a jövőben.

Azt látom, hogy erre igazán nagy szükség van a mai világban, akkora az elkeseredettség és a kilátástalanság. Én mindig azt szoktam mondani, és ez összefügg az én belső békémmel, hogy a béke és a kijárat a sötétből az mindig belül van. Ezt nevezhetjük Istennek, nevezhetjük szeretetnek. Ahhoz, hogy megtaláljuk a belső békénket, ahhoz befelé kell figyelni.

Tarts velünk ezúttal is! Hallgasd a Médiaválogatott Sztártitkokat!

Forrás: Médiaválogatott Sztártitkok / Udvardi Csilla

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .