Médiaválogatott Sztártitkok: Sári Évi

A Médiaválogatott Sztártitkok e heti adásának vendége Sári Évi, énekesnő, színésznő, televíziós műsorvezető. Évi a műsor során több titkát is elárulta Rickynek.

– Nem vagyok igazán nyitott típus, de most olyan ember ül velem szemben, aki kihozta azt belőlem, hogy magamtól áruljak el titkokat. Nem mindegy, hogy ki kérdez, és hogy kérdez. Ha más titkáról van szó, akkor nagyon hiszek abban, hogy ha valaki ígér valamit, akkor azt illik betartani. Szerintem, ez nagyon fontos. Ha rád bízza valaki egy féltett dolgát, akkor neked kutya kötelességed azt nem továbbadni. Van olyan barátom a környezetemben, aki megosztott velem valamit, és nem adom azt tovább.

És ha már a saját titkomról van szó, van egy nagyon butus szokásom. Ha viszket valakinek az orra, akkor azt jelenti, hogy bosszúságod lesz. Ez egy babona, és azt mondják, hogy ezt azzal lehet kivédeni, ha lekopogod fán. De fa nem mindig van a közeledben. Na, de a fejed, mint fafej, az ott van. Ez már vagy 20 éves szokásom. Viszket az orrom, és kopogok a fejemen. Aki nem ismer, az az gondolhatja, hogy de fura ez a lány, kopogtatja a fejét. De mi van, ha a színpadon viszket az ember orra? A Vámpírok báljában van egy nagyjelenetem. A nagy szóló dalom előtt én már ott vagyok a színpadon legalább 5 percig. Csak a háttérben vagyok. Ugyan látnak a nézők, de lent zajlik egy jelenet, én pedig fent ülök egy kis házikóban. Épp vártam a megjelenésemet, és iszonyatosan viszketett az orrom. Van egy olyan rész, amikor öltözködöm, ekkor meg tudtam vakarni, de visszafordultam. “És akkor most mi lesz, hogy fogom lekopogni?” Jön a nagy dal, és én meg nem kopogtam le. Teljes pánikban voltam, hogy nehogy bosszúságom legyen, ami mekkora hülyeség.

Tarts velünk ezúttal is! Hallgasd a Médiaválogatott Sztártitkokat, benne Sári Évivel és az ő titkaival!

Forrás: Médiaválogatott Sztártitkok / Udvardi Csilla

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .