Médiaválogatott Sztártitkok: Uszkó László IHM

A Médiaválogatott Sztártitkok stúdiójában már két Irigy Hónaljmirigy tag is megfordult. Ezúttal Uszkó László, azaz Uszi látogatott el hozzánk, és mesélt az életéről, munkásságáról, hobbijairól, és persze a titkairól.

– Nincs túl sok titkom. A mai világban már nincs senkinek titka. Elmész a közértbe és nyolcvannégy fotó készül rólad, akár magángéppel vagy a kamerákon keresztül. 

Inkább idegesítő szokásom van. Például fütyörészek otthon. Az édesapám is ilyen fütyörészős. Meg egy kedves idős barátom is. Az asszony szokott bekiabálni, hogy „hulla idegesítő vagy, nem fütyülsz, csak fújod a levegőt”. 

Ez nem tudatos, csak jön.Vagy ismert dalokat fütyörészek, ami beakad, például egy dallam a rádióból, vagy a párom hallgat valami zenét és akkor azt. 

Emellett még beszélek is magamban a főzéskor. Tanácsokat adok magamnak, amikor főzök. Motiválom magamat a beszédben. Ez is önkéntelenül jön, nem tudatos.

És még egy… Borzalmasan káromkodom, amikor dolgozom.Például amikor számítógépen sokat melózok, főleg a nagy bulik előtt, akkor nagyon tudok káromkodni. 

További izgalmas dolgokat tudhattok meg Usziról a Médiaválogatott Sztártitkok e heti adásából. Tartsatok velünk!

Forrás: Médiaválogatott Sztártitkok / Udvardi Csilla

https://youtube.com/watch?v=I2dy7y6HeXc%3Ffeature%3Doembed

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .