A rutinosabb csapat nyert Komlón

Egy komoly játékerőt képviselő érdi csapat győzte le együttesünket az ősz utolsó hazai meccsén.

Futsal NB III, Délnyugati csoport 7. forduló

RX HOLDING Komló Futsal – Bromit 3:5 (2-1)
Komló Városi Sportközpont, 80 néző V: Berki (ifj. Molnár, Hahner)
KOMLÓ: Ernszt – Nagy N., Vörös M., Erdős, Kovács A. Cserék: Gerber Zs. (k), Bíró Cs., Romvári, Mészáros, Szili, Tukerics.

Gólszerzők: Szili (18.p), Tukerics (19.p), Vörös M. (35.p), illetve Pászti (10.p), Kovács A. (24.p, 27.p, 37.p), Mayer (25.p)

Már a bemelegítésnél látszott, hogy egy szervezett csapat lesz a Komló ellenfele a 7. játéknapon. A kezdeti tapogatózó játék után az első helyzetekre tíz percig kellett várni. Sajnos egy védelmi megingás után Pászti szerzett vezetést a vendégeknek. Nagyobb fokozatba kapcsoltak Tukericsék, ennek eredménye a félidő hajrájában lett meg az eredménye. Előbb Szili, majd Tukerics talált közelről a jól védő Mészáros Dániel kapujába.

A második félidőben gyorsan rendezte a sorokat Haffner György együttese. Három perc leforgása alatt háromszor is bevette kapunkat. (Ebbe belejátszott az is, hogy az ellenfél kihasználta, hogy kapusunk, Ernszt János a mezőnyben vállalt több feladatot, majd később helyére mezőnyjátékos lépett pályára.)

Szépíteni Vörös Martinnak sikerült (3-4), de a vendégek szinte azonnal válaszolni tudtak.

Tukerics Ákos játékosedző: „Ki-ki mérkőzést játszottunk a rutinos ellenféllel, akik már régóta játsszák a futsalt. Megszerezték a vezetést, de fordítani tudtunk, amin látszik, hogy csapatunk folyamatos fejlődésben van. Ez egy összeszokó félév számunkra, úgy gondolom, hogy a rutin győzött ma este.”

Csapatunk az utolsó őszi fordulóban a tabellán közvetlenül mögöttünk álló Szigetszentmiklóshoz utazik győzelmi reményekkel.

Forrás:/http://komloiujsag.hu/a-rutinosabb-csapat-nyert-komlon/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .