Rx Holding Komló Futsal Győzelem idegenben

Győzelem idegenben Csütörtökön  ismét győzött az RX Holding  Komló Futsal csapata ! Az érdi Asterix SC II. csapatához látogatott el a bajnokság 6. fordulójában. A mérkőzést megelőzően mindkét csapat hat ponttal rendelkezett, így egy kiélezett összecsapásra lehetett számítani.

A meccs képe az előzetes várakozásoknak megfelelően alakult, melyet csapatunk vezéregyénisége Tukerics Ákos foglalt össze a mérkőzést követően:

“A mérkőzés elején próbáltunk tudatosan vissza állni ,mert feltételeztük, hogy a hazai csapat nekünk fog ugrani és megpróbál minél hamarabb gólt, vagy gólokat szerezni ami elég korán sikerült is nekik. Ez után próbáltunk változtatni a játékunkon ami össze is jött és 2 percen belül sikerült fordítanunk.

Ezután kiegyenlített lett a mérkőzés, helyzetek itt is ott is , de az eredmény a félidőig nem változott. A szünetben az volt a tervünk, hogy mi rúgjuk mindenképp a következő gólt, vagy gólokat, ami ismét összejött. Ezáltal magabiztossá váltunk, kicsit talán túlságosan is, mert az ellenfél feljött a vége előtt nem sokkal 1 gólos különbségig és nyílttá vált a mérkőzés. A fordulópontokból viszont mi jöttünk ki jobban és így sikerült magabiztossá tenni a végeredményt. A mi csapatunk is és az ellenfél is megérdemel egy gratulációt, mert egy fordulatos, izgalmas mérkőzést játszottunk.”

Férfi Futsal NB III, Délnyugati csoport 6. forduló

Asterix SC-Érd II. – RX HOLDING Komló Futsal 4:7 (1:2)

V: Páldi (Kovács, Molnár)

Gólszerzők: Kovács (10’), Tukerics (12’, 30’), Szili (21’, 36’) Mészáros (22’), Bíró (37’)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .