Sauna Herbal Cup Hungary

Különleges herbál programok a szaunában, fantasztikus peeling szertartások a gőzkabinban, gyógynövények, füstölők, a természet érintése, egészségtámogatás, testi-lelki harmónia, gazdag kísérőprogramok…Ismét jön az immáron tíz éves, nagy tekintélyű nemzetközi szaunamester versenysorozat, a Sauna Herbal Cup magyar nemzeti fordulója!2023-ban az ősz nagyszabású szaunás eseménye Győrbe érkezik, a Rába Quelle vízi élménypark és gyógyfürdő vadonatúj japán stílusú szaunavilágába.

Légy részesen az élménynek, amikor a Mesterek természet iránti szenvedélye összekapcsolódik a szaunaprogramok és természetes anyagok gyógyító erejével. Légy részese ennek az egyedülálló eseménynek, ahol összegyűlünk, hogy újra felfedezzük a természet varázsát, és megtaláljuk a belső béke és a nyugalom természetes forrását a szauna kényelmes ölelésében.A versenyen a szaunamesterek két programmal indulnak: egy herbál programmal a szaunában, mely a szaunamester, a téma, az illat, a zene, a természetes anyagok, a legyezéstechnika és a hőemelés harmonikus egységének a csodás élményéről szól, valamint egy bőrápoló programmal a gőzben, ahol a természetes anyagok kombinációinak különféle egészségtámogató hatása érvényesül.

Természetesen minden program közönség előtt zajlik, sőt, a versenyen közönségdíj is van – minden szaunarajongót szeretettel várunk.A versenyprogramokat gazdag kísérőprogramok egészítik ki egész hétvégén, az ősz igazi szaunaünnepévé varázsolva a rendezvényt.A verseny tisztaságát és szakmaiságát természetesen idén is egy nagy tekintélyű szakemberekből álló nemzetközi zsűri biztosítja.A tét sem kicsi: A Sauna Herbal Cup versenysorozat nemzeti fordulókból áll, melyek jelenleg is zajlanak szerte Európában. Az egyes nemzeti fordulók győztesei szereznek indulási jogot a nemzetközi döntőbe – így a hivatalos magyar verseny győztesei képviselhetik Magyarországot a Sauna Herbal Cup nemzetközi döntőjében, mely idén november 23-26.-án a prágai Aquapalaceban.

JEGYEKET LEHET ELŐVÉTELBEN FOGLALNI – foglald le a helyed még ma!A napijegy tartalmazza a programokon való részvételt is:Szombaton és vasárnap: a belépőjeggyel garantáltan részt vehetsz 2 versenyprogramon, 2 versenyen kívüli kísérőprogramon, és 1 gőz programon. Ezen kívül az aznapi összes többi programra is beülhetsz a szabad helyek függvényében további költség nélkül.Pénteken a hivatalos megnyitó és csodás gála programok vannak, a belépővel 5 tetszőlegesen választott programon vehettek részt, és persze a többin is a szabad helyek függvényében, további költség nélkül.A napijegyek nem csak a szaunavilágba és a programokra, de a teljes fürdőbe is érvényesek, a napijegy ára 16000 ft / nap / fő.

Napijegyet előzetesen foglalni az info@aufguss.hu email címen vagy a https://rqvizielmenypark.salonic.hu/ címen lehet.Az info@aufguss.hu címre írjátok meg, hányan jönnétek és melyik napra, továbbá ki melyik öt programra szeretne garantáltan jegyet.A programot megtaláljátok itt az eseménynél.Ha nem írjátok meg, melyik programra szeretnétek jegyet, vagy a helyszínen vásároltok belépőt előzetes foglalás nélkül, akkor megérkezéskor választhatjátok ki azt az öt programot, melyre menni szeretnétek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .