Médiaválogatott Sztártitkok: Szlépka Armand, Moh

Szlépka Armand, azaz Moh, személyi edző, egykori profi jégkorongos, a ValóVilág 10 szereplője, és az Ázsia Expressz 3 nyertese. Emellett Moh a Fruttamax Médiaválogatott tagja is, így Ricky ezúttal egy csapattársát üdvözölhette a Médiaválogatott Sztártitkok stúdiójában. A baráti hangulatú beszélgetés során Ricky, természetesen, Moht is kifaggatta a titkáról.                   

– Egy olyan titkom van, amit pár ember már tud. Nagyon régóta – lassan öt éve – tudatosan irányítom az álmaimat. De úgy, hogy erről már könyvet is írtam. Ezt ki fogom adni, hogy hogyan lehet megtanulni tudatosan álmot irányítani. Erre egész szépen ráhúztam magam annak idején, és mindent leírtam róla. Van barátom, aki megtanulta a tudatos álomirányítást ebből a könyvből, amit én csak jegyzetként írtam. Úgy gondoltam, hogy kidobom majd a könyvet a nagyközönségnek.

Hallgassátok meg az e heti Médiaválogatott Sztártitkokat, és ismerjétek meg, hogy Mohnak milyen vágyai, álmai vannak! Tartsatok velünk!

Forrás: Médiaválogatott Sztártitkok / Udvardi Csilla

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .