III. Hajdúdorogi Amatőr Strandfoci Bajnokság a Fruttamax Médiaválogatottal

Július első napján került megrendezésre a III. Hajdúdorogi Amatőr Strandfoci Bajnokság, amely ismét fantasztikus hangulatban telt el. Köszönhető volt ez a lelkes versenyző csapatoknak, a Fruttamax Médiaválogatottnak, valamint a fellépőknek. A reggeli bemelegítés után – melyet Cserba Beáta vezetett – kezdetüket vették a küzdelmes mérkőzések. Idén első alkalommal a férfi csapatok mellett a hölgyek is összemérték tudásukat a pályán. 14 órakor került sor a gála mérkőzésére , mely során Horváth Zoltán, Hajdúdorog polgármestere is a Fruttamax Médiaválogatott csapatát erősítette. Forró homokban , még forróbb hangulatban csaptak össze a csapatok, ifjaktól a középkorú korosztályig mindenki beleadott apait-anyait, a meleg ellenére kitartóan, látványos mérkőzéseken kergették a labdát a győzelem érdekében.

Első helyen az MB. Kandallóés a Balmaz csajok végeztek. A gólkirály Kovács Krisztina és Hoksz Attila lett. A legjobb játékos Török Hanna és Seres Konrád volt, míg a legjobb kapus Tóth Boglárka és Bogár István.

– Idén harmadik alkalommal került megrendezésre a strandfoci bajnokság Hajdúdorogon, amelynek töretlen népszerűségét jól jelzi, hogy 9 férfi csapat és 3 női csapat jelezte nevezési szándékát. Ez is azt mutatja, hogy egyre nagyobb a népszerűsége ennek a rendezvénynek – mondta Horváth Zoltán polgármester– Nem rég ért véget a Fruttamax Médiaválogatottal a mérkőzésünk. Igen szoros meccs volt, de nagy gólkülönbséggel a helyiek nyerték a mérkőzést. Örülök, hogy ilyen sokan vagyunk, mind hajdúdorogiak, mind pedig a környékről érkezők. Külön öröm számunkra, hogy a Fruttamax Médiaválogatott is részt vesz a rendezvényen és gálameccsel emelte annak színvonalát.

Nemcsak a football szerelmeseit várták a gyógyvizéről hires hajdúdorogi strand fürdő területére,színes kísérő programok várták az érdeklődőket. A Hajdúdorogi Mazsorett Együttes, a Salida Tánc Sport Egyesület produkciója után több könnyű zenei fellépő biztosította a jó hangulatot. A Fruttamax Médiaválogatottból Sipos Tomi, alias Jattos Tomi, és Torres Dani szórakoztatta a közönséget,majd következett az Irigy Hónaljmirigy vidám műsora, mely hatalmas sikert aratott. Az este sztárfellépője Deniz és Orsovai Reni volt, ez után pedig DJ Rubber szolgáltatta az esti tánchoz a zenét.

2023.07.03. Udvardi Csilla

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .