Katus Attilát ötvenedik születésnapján meglepték a barátai

Katus Attila március 21-én töltötte be az ötvenedik életévét. Attila barátai, és a Fruttamax Médiaválogatott beli csapattársai meglepetés partival köszöntötték az ünnepeltet.

Attila jó barátja és munkatársa, Somogyvári Kata ötlete volt a parti.

– Megszületett a fejemben a gondolat, hogy valami feledhetetlen meglepetéssel kedveskedjek Attilának, aki amellett, hogy a főnököm, a legjobb barátom is- mesélte Kata. – Első gondolatom az volt, hogy mindenképpen szeretném, ha Ricky énekelne a bulin, ő pedig kapásból igent mondott a felkérésemre, így koncertjének helyszínére és időpontjára szerveztem a partit. Azt terveztem, hogy Attilát egy kisebb baráti társasággal való találkozóra hívom, majd amikor megérkezünk, a szűk családi köre fogadja és köszönti. Amikor azt hiszi, hogy ez volt a meglepetés, akkor pedig újabb szeretet bombát kap, hiszen megérkeznek a legkedvesebb barátai is. A terv bevált, Attila arcára volt írva az öröm.

Az eseményre sorra érkeztek a meglepetésvendégek, elsőként a családja várta Attilát az OFFKulturban, majd jöttek a barátokismerősök, és a hab a tortán az volt, amikor a Fruttamax Médiaválogatott tagjai megjelentek egy óriási tortával. Nem maradhatott el Máté Péter ikonikus dala, az Azért vannak a jó barátok sem. Földesi János, a válogatott elnöke, még egy saját verssel is köszöntötte az ünnepeltet. A vendégek egy fergeteges Ricky Party’n koncerten bulizhattak.

Attila nagyon örült a barátoknak és ennek hangot is adott:

– Mindennap úgy kelek fel, hogy nagyon szeretem az életet, úgyhogy alapvetően boldognak érzem magam. Mindig, amikor jön egy születésnap, úgy vagyok, hogy nekem igazából mindenem megvan, engem nem kell, hogy ünnepeljenek külön. De mégis, amikor ez létrejön, akkor nagyon örülök, hogy egyszerre ennyi jó barátom itt van. Érzem, hogy szeretnek.

Attila azt is elmondta, hogy jelenleg nincs párja, és ennek oka elsősorban az, hogy az elmúlt évtizedekben nagyon tevékeny életet élt, de ezen most próbál kicsit változtatni.

 – Nem tudom elképzelni úgy az életem, hogy nincs gyerekem vagy gyerekeim. Nekem ez egy alapmodell, hogy én családos ember vagyok. Most éppen építkezem, az otthonomat teremtem meg, és ha ez megvan, akkor következő lépés a család, megtölteni ezt az otthont a szeretteimmel, a családdal. Úgyhogy ez is meg fog történni. Mindenkinek van egy saját útja. Az én egész életem nem volt sablonos. Megvannak az időszakaim, ahogy ez meg van írva, és azt gondolom, hogy ha ez egy kicsit később is jön el, de el fog jönni az én életembe.

Haddad Henrik Ricky, a Ricky Party’n frontembere közeli jó barátja Katus Attilának.

– Zenekarommal gyakran játszunk születésnapokon. Van, hogy meglepetés zenekar vagyunk – mondta Ricky. – Attilával megismerkedésünk óta megvan a kölcsönös tiszteleten és szereteten alapuló barátság. Gyakran járunk együtt a Fruttamax Médiaválogatottal vendégszerepelni, de léptem már fel Atti táborában is. Azt hiszem, Attila és az én közönségem nagy átfedésben van, így mindenki, aki eljött a koncertre, ahol Attila meglepetés szülinapja volt, fergetegesen érezte magát. Örülök, hogy énekelhettem Attinak születésnapjára. Azt hiszem, mindenki számára kedves emlék marad az este.

2023.03.29. Udvardi Csilla

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .