A Csember FC a valóságban is pályára lépett

Barátságos mérkőzés a Fruttamax Médiaválogatottal a törökbálinti Arénában

 Az RTL Klubon nagy sikerrel futott Gólkirályság című vígjátéksorozat szereplőit, azaz a Csember FC tagjait hívta ki a Fruttamax Médiaválogatott egy barátságos mérkőzésre. A rendhagyó összecsapáson Mohácsi Norbert, Mészáros András, Gombos Krisztián és a sorozat rendezője, kreátora, Kapitány Iván képviselte a csemberieket. A Médiaválogatott részéről Katus Attila, Beleznay Endre, Sipos Peti, Vajtó Lajos, Török László és Földesi János lépett a pályára. Lovas Rozi, a sorozat edzője, családi okok miatt nem tudott a fiúkkal tartani, ezért a segédedző, Mészáros András tartott egy gyors bemelegítést a játékosoknak, majd kezdődhetett a játék. A két csapat baráti találkozója végül döntetlenre sikeredett.

A Fruttamax Médiaválogatott nem érkezett üres kézzel a találkozóra, ajándékokkal is készültek. Kapitány Ivánt egy emlékplakettel ajándékozták meg, felkérve rá, hogy legyen a  Médiaválogatott tiszteletbeli szövetségi kapitánya. Emellett egy kapitányi karszalaggal is ellátták. A fiúk pedig egy focilabdát kaptak a közös játék emlékére.

 A barátságos találkozó után Sipos Peti és Katus Attila mesélt az élményeiről.

– Én vagyok a legújabb igazolás a Fruttamax Médiaválogatottban – kezdte Sipos Peti – inkább csere és tartalék. A barátaim Hagyó Péternek hívnak egyébként. A labdajátékok során, amikor én beállok pl. lábteniszezni, akkor csak azt hallom: “Hagyd Péter, hagyd, majd én!” Látják, hogy egy kicsit béna vagyok, de nagyon lelkes. 40 éve nem tengóztam, lábteniszeztem, de megdicsértek a fiúk, hogy ahhoz képest, hogy nagyon régen nem játszottam, egész jókat passzoltam, fejeltem. Nagyon élvezem a játékot. Ahogy jön a jó idő, egyre több helyszínre jutunk el a Fruttamax Médiaválogatottal, és nagyon élvezem ezt az egész bulit, mert rengeteg színész kollégával, zenész kollégával, művészekkel, sportolókkal tudunk együtt szórakozni. Kicsit sportolunk, néha énekelünk, táncolunk. Kicsit feloldást nyújt ez a hétköznapokban. Nem csak nekünk, hanem a közönségünknek is, hogy velünk focizhatnak, velünk énekelhetnek. Az ország minden pontján fel fogunk tűnni a közeljövőben.

– A mai alkalommal egy jót fociztunk, és megismerkedtünk egy sztárcsapattal a csemberi focicsapat játékosaival, és egy kapitánnyal is, akire nagy szükségünk lenne, Kapitány Iván személyében, hiszen a mi válogatottunknak néha nincsen olyan vezetője, mint a csemberi csapatnak. És mellette egy kis szerencsére is szükségünk lenne, ezért Nyertes Zsuzsát is szívesen látnánk itt a csapatban – viccelődött Katus Attila. – A viccet félretéve, nagyon jó volt, és ezentúl meg fogom nézni a sorozat összes epizódját, amit eddig kihagytam.

2023.03.26. Udvardi Csilla

https://www.youtube.com/watch?v=ok4GoCndh5A

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .