Harsányi Levente: „Az én edzőtáborom, Hévíz!”

Harsányi Leventét mindenki nagyszerű humorral megáldott, profi műsorvezetőként ismeri. Munkája mellett nap, mint nap helytáll gyermekei nevelésében és néhány hónapja kemény edzésbe kezdett, ugyanis sportolóként szeretné megmérettetni magát.

A nagy melegben sem kíméli magát a műsorvezető, mert kitűzött egy célt, amit el akar elérni, augusztusban szeretne elindulni élete második triatlon versenyén.

-Egy hévízi kitérővel tettem teljessé az egész évemet, készülök egy nagyon komoly sport megmérettetésre, ez egy országos triatlon verseny, melyre Hévízen találtam meg az én felkészülésemet, ez az én edzőtáborom. – kezdi Levente – a Hunguest Hotel Heliosban lehet pihenni, itt a kirándult vállamon is tudtak segíteni egy speciális FDM terápiát alkalmaztak rajtam és persze biciklizni is itt tudtam nyugodt körülmények között.

Harsányi Leventének, aki a napjait nagyon sok ember bűvkörében éli, nagyon jót tett, hogy a sok-sok edzés mellett, lazítani is tudott egy kicsit. Kiült a szálloda medencéjének partjára napozni majd úszni és elmondása szerint akkor ott nem nagyon zavarták az emberek.

– Ki tudtam magam pihenni és fel tudtam készülni a következő edzésekre. Aztán persze nyilván az este is az enyém volt, finom koktélokat kóstoltam, mert fontos a folyadék bevitel -mosolyog a műsorvezető – ha valakinek olyan problémája van, ami nekem is volt, hogy például fájt a vállam, akkor lejön Hévízre és szakemberek orvosolják azonnal és vissza tud térni akár a sporthoz vagy épp az üzleti életbe. Nekem ez a pár nap a felkészülésem és a pihenésem szempontjából is kiváló volt.

Ha valakinek kevés volna csak a földről nézni Hévíz szépségeit, akár fel is repülhet egy gyrocopterrel vagy hőlégballonnal.

– Felszálltam egy gépre, ami nem helikopter és nem repülő, gyrocopternek hívják. A tériszonyomat is meggyógyította. Felrepültünk a magasba és megnéztük a gyönyörű hévízi panorámát. Azt hiszem, teljesen feltöltődtem. – összegzi élményeit Harsányi Levente.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .