Konkoly Ági „wellness anyu” szerepben

A gyönyörű, Konkoly Ági élete teljesen megváltozott, mióta kétgyermekes anyuka lett. Az egykori szépségkirálynő szívesen beszélget követőivel a babázásról, gyerekekről, anyaságról közösségi oldalain és egyre többen kérnek is tőle tanácsot, akár családi wellness-szel kapcsolatban.

„Valóban, sok anyuka kéri ki a véleményemet egy-egy családbarát helyről, mit és miért ajánlok. Kisgyerekekkel pihenni ma már sok lehetőség van, minden más és más miatt szerethető. – kezdi Ági – mi a gyerekek születése óta szívesen mozdulunk ki és fedezzük fel ezeket a helyeket. A legutóbb Sárváron jártunk, mert sokat hallottunk már a Gyógy-, és Wellness fürdőről és alig vártuk, hogy kipróbálhassuk. Nagyon szerencsés vagyok, hogy édesanyám el tudott jönni velünk, így ő tudott vigyázni Zoéra és Zorára, míg mi a férjemmel szaunáztunk és masszázson vettünk részt.”

rpt_vivid

Ági és férje, az egykori labdarúgó, Józsi György nagyon szereti az aktív pihenést. Szeretnek sportolni, mozogni, kirándulni. Valamennyit szívesen teszik már négytagú családként is. Egy wellness hétvége sem telhet el csak ejtőzéssel, a vízi tornát például ki nem hagyhatják…

rpt_vivid

„Mindenhonnan elkésünk, mióta gyerekeink vannak – jegyzi meg viccesen és túlozva Ági – a vízi torna már elkezdődött, amikor csatlakoztunk, de nem akartunk kimaradni semmiképp. A gyerekeket a játszóházban hagytuk addig anyával. Nem egyszerű két picivel időben érkezni, de ezt mindig elnézik nekem. Ha picit késve is, de biztosan megérkezünk.”

A minden izmot átmozgató vízi torna után jól esett masszázzsal lazítani. Gyuri és Ági a hátmasszázst preferálta, mindketten azt kérték a szakavatott kezektől.

„Zora sokat van a kezemben, és ahogy gyarapszik egyre nehezebb emelnem. Így örömmel vettem a hátmasszázst” – emlékszik a szépségkirálynő.

dav_vivid

Persze a Gyerekbirodalom felfedezése sem maradhatott ki a sárvári napjukból, így családegyesítés és közös ebéd után a hullámmedence és Zoé kedvence, a csúszdák felé vették az irányt.

rpt_vivid

„Egyszerre család és bababarát a Sárvári Gyógy-és Wellness fürdő, mindenki jól érezheti magát, akár a párjával vagy akár a családdal érkezik. Minket nagyon megfogott a hely, és szívesen ajánlom minden édesanyának.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .