Családi élményfürdő család nélkül mit sem ér!

– Hunguest Hotel Aqua-Sol Szebeni István szemével – Hajdúszoboszlói kiruccanásom utolsó állomásaként a Hunguest Hotel Aqua-Solban szálltam meg. Bevallom, akkor már nagyon hiányzott a családom…

Sétálóutca, belváros, laza, vidám, vendégcsalogató megjelenés a hidegebb idő ellenére. Korán érkeztem a hotelbe, ahol nagy örömmel fogadtak és máris reggelire invitáltak. Mindenféle földi jóval tömött terülj, terülj asztalka fogadott, ami persze nem az én tiszteletemre készült, hanem ebben a szállodában ez mindig és mindenkinek jár. Reggeli után már nagyon hajtott a kíváncsiság a szálloda „óriás wellnesse”, azaz a hotellel folyosós összeköttetésben lévő Aqua Palace felé, mégiscsak Európa legnagyobb fürdő komplexumáról beszélünk.

Aztán jött az ámulat. Tényleg olyan, amilyennek mondják. Óriási, élményt adó és persze minden szegletében családbarát. Ekkor újra belém hasított az érzés, hogy de jó lenne mindezt a kisfiammal és a feleségemmel felfedezni. Patrik biztos imádná a dinókat, teknősöket és minden kis élőlényt, amivel a gyerek szinten elvarázsolják a legkisebbeket. Elmélázásomat egy újabb élmény szakította meg. Eddig minden szállodában találtam olyat, amit még nem próbáltam. Nos, itt a szörfözés volt az, ami a maga vizes élményével kipróbálásra sarkallt.

Próbáltam erőt venni magamon és deszkára pattanni, de talán nem voltam olyan bátor, vagy éppen a bátraktól ijedtem meg. Nektek persze ajánlom, mert ti mind bátrak vagytok, ugye? Wellness élményeimet egy finom svédasztalos vacsorával zártam.

Ott nem kellett bátorítás, hiszen az ínycsiklandózó ételek magukkal ragadtak. Degeszre ettem magam. Nyugi, Ti is így jártok, ha eljöttök! Szerintem mindenképp próbáljátok ki, ha jót akartok magatoknak!

Aqua-Sol, víz és fény, mi kell még?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .