Gyógyító hely a köbön!

Barlangoljunk Tapolcán! Kevés olyan szálloda van, amelyiknek saját barlangja van… Nos, a tapolcai Hunguest Hotel Pelion igazi kuriózum. Hatalmas területen fekszik a hotel, a kinti játszóbirodalom, életnagyságú kalózhajó,a kerékpárpálya, a minigolf, a vízi csúszdák mind-mind a felhőtlen szórakozást garantálják.

Az oviban két óvónő vigyáz a gyerkőcre a játszóházban, ha kell, a szülök, addig lazulhatnak. Amikor zord az idő sem kell búslakodnunk, mert a kinti fűtött nagy medencében kedvünkre úszkálhatunk, csodálva a gyönyörű tájat. Bent pedig mindenféle szauna vár minket, sőt, a kandalló mellett is leszunnyadhatunk, nekem ez a heppem.:) Párhuzamosan egymás mellett fekvő medencék, kicsiknek, nagyoknak, pezsgőfürdők, pihenőágyak. Apropó, pihenés.

A barlangot már említettem, na, lesétálunk, beszívjuk a tiszta levegőt, leheveredünk egy nyugágyban, és élvezzük a Csendet.

Pazar, lélegzetelállító! Allergiásoknak ajánlott! Jaa, lélegzet, a tüdőkapacitás mérés kötelező, merthogy az is van! Jó tudni, hányadán állunk. A sportolni vágyók is megtalálják a szórakozás, mozgás örömét, a saját squashpálya egészen kiváló kondi javító! A wellnessben a thai masszázs kedvelői, vagy csak a kikapcsolódást kívánó vendégeke is betérhetnek egy kis masszázsra, sőt vitaminos kádfürdőt is vehetünk. És ne feledkezzünk meg az ételekről sem…Májgombócleves, marhasült, szilvás gombóc. Így egymás után mennyei íz kavalkád! Hogy hogyan értékelem a hotelt?

Télen, nyáron érdemes ide eljönni! PISTI

Kedvelt videóink: Szebeni a vízágy fogságába esett! https://youtu.be/4nQfTtszgtE

Családi élményfürdő család nélkül mit sem ér! https://youtu.be/qee5aREV0a8

Összetörtek, összeraktak és még barlangban is jártam… https://youtu.be/wcYSf_Gx3N4

Fura szagú, forró, mégis hatalmas élmény! https://youtu.be/U6ZxuBdTvXQ

Ez ám a négy évszakos hely! https://youtu.be/39jKg4rO6d4

Kövessetek a Facebookon is: https://www.facebook.com/premiumtesztek/

A produkció kizárólagos koordinátora a FényPont-Média Produkciós Iroda www.fenypontmedia.hu, premiumtesztek@fenypontmedia.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .