Szent Isván-napi Mulatság Szadán a Futtamax Médiaválogatottal

Augusztus 19-én Szent István-napi Mulatságot tartottak Szadán.Bár délelőtt hatalmas eső volt, délutánra már jó időben vehettek részt a lakók a különféle színes programokon. Főzőverseny, kenyérsütő verseny, terápiás kutyákkaljáték, íjászkodás, aerobik Unger Timivel, arcfestés, lufifigura-készítés, társasjátékozás, bábelőadás, ugrálóvár,lőpavilon, fergeteges Kozmix buli, Gyurcsík Tibi fellépése, RickyParty’n zenekar, és tűzzsonglőr show várta a közel ezer látogatót. A rendezvény vendége volt a Fruttamax Médiaválogatott, amelynek tagjai gálamérkőzést játszottak a Szadai Öregfiúk csapatával.

Nagy Zsolt, Leo a Fruttamax Médiaválogatott tagja, így mesélt az eseményről:

-Vége van a Fruttamax Médiaválogatott, illetve a Szadai Öregfiúk meccsének. Ők hívtak meg bennünket egy jó kis meccsre. Én már nagyonrég szerepeltem a Médiaválogatottban. Azt kell mondjam, hogy jó egy kicsit hazatérni, mert nagyon-nagyon jó a hangulat. A polgármester úr velünk játszott, fantasztikus volt. Meglepően jól futballozott, velünk volt hátul, úgy bírta, ahogy szerintem, senki más a csapatban. Jöhetne máskor is velünk játszani.

Pintér Lajos, polgármester nagyon elégedett volt a rendezvény sikerével:

– Délelőtt az időjárás megtréfált minket egy kicsit, de a főzőversenyt végül sikeresen le tudtuk bonyolítani. 12 csapat indult a versenyen, különféle fogásokat főztek. Az elkészült ételeket zsűriztük, és a végén a nyertesek ajándékot kaptak.Napközben, egy órakor a Fruttamax Médiaválogatottal volt egy foci meccsünk. Ez az első alkalom volt, hogy itt járt nálunk a Fruttamax Médiaválogatott. Nagyon jól éreztem magamat velük, ugyanis én a Médiaválogatottban játszottam, az ellenfél a Szadai Öregfiúk volt.

A Fruttamax Médiaválogatott tagjai részt vettek a rendezvény más részeiben is. Együtt jártuk végig például a főzősátrakat. Volt egy BKV lőtér, ami egy csuklós busz belsejébenlett kialakítva. Illetve volt egy másik csuklós busz is, amiben pedig vonatmakettek voltak. Ezeket is közösen látogattuk meg. Különböző egyesületek, például a Nyugdíjas klub is részt vett a rendezvényen, ők lángossal, palacsintával készültek. A nap további részében fellépett a Kozmix zenekar, akik óriási hangulatot csináltak, és alig akarta a közönség elengedni őket. Utána következett Gyurcsík Tibor fellépése, és a nap végén a RickyParty’n zenekar zárta az estét, nagyon jó hangulatot teremtve Szada lakossága számára.

Gyurcsík Tibi lelkesen nyilatkozott az eseményről:

-Rendkívül örülök neki, hogy 11 év után újra eljöhettem Szadára. Kifejezetten örülök, hogy most nem csak a színpadon szerepelhettem, hanem a Fruttamax Médiaválogatottat is erősíthettem. Mi több, rajtam kívül a polgármester, Pintér Lajos is minket erősített. Lehet, hogyha nem játszik velünk, akkor nem 3:2 kaptunk ki, hanem többre. Bízom benne, hogy lesz arra lehetőség, hogy a foci mellett majd jövőre, vagy egy néhány év múlva visszajövünk, és a főzőversenyben mi is meg tudjuk mutatni azt, hogy nem csak futballozni tudunk és zenélni, hanem főzni is. Köszönöm, hogy itt lehettem, a Fruttamax Médiaválogatott nevében is.

2023.09.17. Udvardi Csilla

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .