Falunap Apcon a Fruttamax Médiaválogatott vendégszereplésével

Július 15-én falunapot tartottak a Heves Vármegyei Apcon, ahol a Fruttamax Médiaválogatott színesítette a nap programjait.

A Fruttamax Médiaválogatott gálamérkőzést játszott a helyik Bozsikos gyerekekkel és az Apci Öregfiúk Válogatottal. Juhász István, Apc község polgármestere a Médiaválogatott csapatában lépett pályára Cozombolis Péter, Virág András, Haddad Henrik (Ricky), Lui Bűvész, Katus Attila, Vajtó Lajos, Szlépka Armand (Moh), Antolovics Adrián, és Földesi János társaságában. A játékvezető Szűcs Roland volt. A mérkőzés döntetlennel zárult.

Az óriási hőség ellenére szuper meccsek voltak, igazán izgalmas focit láthattak a programra kilátogatók.

Ricky így mesélt az eseményről:

– Reggel Katus Attila barátommal melegítettünk be a a gálamérkőzésre, ahol mèg gólokat is szereztem. A Médiaválogatottal óriási csatát vívtunk a helyi csapat ellen. A foci után az is természetes volt, hogy a hangulatot fellépéseinkkel is színesítettük. Köszönjük a meghívást!

Lui is nagyon pozitívan nyilatkozott a rendezvényről:

– Ez egy nagyon jó hangulatú nap volt. Egy nagyon kedves csapat ellen játszottunk döntetlent. Köszönjük szépen, hogy futballozhattunk velük, és itt lehettünk. Természetesen, ha már lejöttünk, mint Fruttamax Médiaválogatott, akkor mindenképpen ki kell emelnem a színpadi produkciókat is. Volt itt minden: varázslat, ének, tánc, kacagás.

– Verőfényes nyári napon falunapot rendeztünk itt a sportpályán, ahová meghívtuk illetve a szervezésben is részt vett a Fruttamax Médiaválogatott – mondta Juhász István polgármester. – A Médiaválogatottal játszottunk egy barátságos mérkőzést, illetve ami a színfoltja volt ennek az egésznek, hogy a kezdést a helyi Bozsikos kisfiúkkal, kislányokkal játszotta a Médiaválogatott. Utána jött a Apci Öregfiúk csapata, amelyben én ugyan nem vettem részt, viszont nagy megtiszteltetés, hogy a Fruttamax Médiaválogatott csapatában szerepelhettem, és néhány percet próbáltam rontani a játék képén.

A falunapra kilátogatókat a színes sport- és kulturális programokon túl még vidámpark is várta. A nap sztárfellépője Csepregi Éva volt.

2023.07.26. Udvardi Csilla

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .