Médiaválogatott Sztártitkok: Sipos Tomi Extra

Ezúttal egy rendhagyó adással jelentkezik a Médiaválogatott Sztártitkok. Sipos Tomi már volt a vendégünk, de most nyaralása során érte őt el Ricky, és beszélgetett vele családról, nyaralásról, a zenekari életről.

Természetesen a titok is rendhagyó volt ezúttal, hiszen Ricky az Irigy Hónaljmirigy szakmai titkaira kérdezett rá Tominál.

– Szilveszterkor lesz 33 éve, hogy megalakult a csapat. A szövegekből az utóbbi időben elég sokat csinálok én magam, ami úgy néz ki a gyakorlatban, hogy én otthon írok valamilyen szöveget, már majdnem kész állapotúra. De nem mindig sikerül ezt teljesen készre, ezért általában szétküldöm a többieknek, és ha van valakinek a hiányzó részekre ötlete, vagy jobb ötlete, akkor ezeket összehangoljuk a végleges ámenig.

További érdekességeket hallhattok még az Irigy Hónaljmirigy működéséről, és Tomi nyaralásáról a Médiaválogatott Sztártitkokban. Tartsatok ezúttal is velünk!

Forrás: Médiaválogatott Sztártitkok / Udvardi Csilla

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .