Egyre közelebb a nyitás

Nagy lépés előtt áll a Focivilág, hiszen a közelmúltban társulás céljából megkereste a céget az Absolute Teamsport nevű sportkereskedelmi hálózat, ami Európa legjobb csapatsport-kereskedőit foglalja magában. Az együttműködést egy új, közös üzlettel pecsételik meg a felek, ami hamarosan megnyitja kapuit Budapest szívében.

Az Absolute Teamsport (ATS) egy európai szinten ismert és elismert sportkereskedelmi hálózat, melynek célja, hogy top minőségű sportfelszerelésekkel segítse a csapatokat és a sportolókat. Az elképesztő tempóban fejlődő társulás a közel 30 éve sikeresen működő Focivilágban látta meg a lehetőséget, hogy magyarországi képviselőként tovább erősítse az egyébként már 6 országban, közel 30 üzletet magába foglaló hálózatot. Így születetett meg az Absolute Teamsport Focivilág.

Az új név és arculat mögött a régi csapatszemlélet és értékrend áll, amely a csapatsportok fontosságát is hangsúlyozza. Az új logóval és arculattal is arra törekszünk, hogy a sportágainkhoz tartozó kézi-kosár-, röplabda játékosokat és a labdarúgókat elsőkként tudjuk kiszolgálni a legjobb termékekkel, valamint a csapatok, egyesületek és a köztünk lévő kötődést, támogatást és együttműködést is erősítsük.

Mi változik?

Az ATS és a Focivilág küldetése megegyezik, így célunk változatlanul az, hogy legjobb tudásunk szerint kiszolgáljuk a hazai futballközösséget és kiemelkedő vásárlói élményt biztosítsunk. Ez a csatlakozás olyan új lehetőségeket biztosít számunkra, melyek segítségével mindezt még magasabb szintre emelhetjük.

Hol van a budapesti üzlet?

A Groupama Aréna közvetlen szomszédságában a Könyves Kálmán körút 34. szám alatti Liberty Irodaház fölszintjén található új üzletünk, ahol közel 500 négyzetméteren várják majd a világ legjobb sportfelszerelései a hozzánk hasonló sportimádókat.

Szeretnénk, ha a játékosok, edzők és szurkolók törzshelyként tekintenének új üzletünkre, ahol bárki megtalálhatja a számára tökéletes sportfelszereléseket.

Üzletünk már közel áll a nyitáshoz, a pontos dátumot hamarosan közzétesszük közösségi felületeinken, weboldalunkon és itt a blogon is. Mi már nagyon várjuk és köszönjük, hogy velünk tartotok ezen az izgalmas úton. Veled a pályán!

Forrás:https://blog.focivilag.hu/egyre-kozelebb-a-nyitas/?fbclid=IwAR34RniW5GHZ9PHfVdsT3glxCobwFpr6-alN-SxfEbzDuwCh3EynS-Rkctg

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .