Médiaválogatott Sztártitkok: Fésűs Nelly

A Médiaválogatott Sztártitkok történetében első alkalommal volt Ricky vendége egy színésznő, Fésűs Nelly. Nelly mesélt a gyermekkoráról, a sporthoz fűződő kapcsolatáról, a munkájáról és a titkát is megosztotta a hallgatókkal.

– Mostanában a legintenzívebb mozgásom a takarítás, és a szövegkönyvek lapozgatása. Egy hónappal ezelőtt volt premierem, és amikor próbaidőszak van, akkor nem nagyon van lehetőségem a sportra. Amikor nyugalmasabb időszak van az életemben, akkor tudom jól, hogy szükségem van rá, mert muszáj. Én mindig azt a pillanatot várom, amit nagyon sokaktól hallok, hogy “jaj, de jó, hogy edzettem, ez olyan jól esett”. Nagyon várom, hogy egyszer elérkezzen ez az életembe, de eddig még nem találtam meg. Viszont a gyerekkoromat végigsportoltam. Igazolt atléta voltam, kosárlabdáztam versenyszerűen, úgy hogy sport abszolút lételemem volt.

A titkok ezúttal sem maradtak titkok.

– Minden nőnek van titka, és kell is, hogy legyen, különben nem lesz érdekes. Egyszer voltam életemben táborban. Anyukám a lelkemre kötötte, mivel akkor még nem volt mobiltelefon, telefon, hogy írjak. Persze, gyűlöltem írni. Eltelt már három, vagy négy nap a táborban, és én még mindig semmi életjelet nem adtam magamról. Akkor összeültünk páran, és a táborvezető elkezdte diktálni, hogy mit írjunk. “Jól vagyok, minden rendben van, majd otthon mesélek.” Feladtuk a levelet, még mielőtt hazaérkeztünk volna, megérkezett. Vártak minket az állomáson a szülők, és beszélgettek, hogy “képzeld el írt”, “nekem is írt” és kiderült, hogy minden szülő ugyanazt a témát kapta hajszál pontosan.

Hogy mit szólt mindehhez Nelly édesanyja, kiderül a Médiaválogatott Sztártitkok legújabb adásából.

Forrás: Médiaválogatott Sztártitkok / Udvardi Csilla

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .