Életre szóló fociélmény a pasidnak, neked?!Vagy éppen ajándéknak?

-Antal, mivel is foglalkoztok egészen pontosan?

-Eredetileg a MITRE magyarországi képviseleteként sportruházati termékek és sportszerek forgalmazásával indultunk. Később ehhez jöttek a legnagyobb európai klubok hivatalos ajándéktárgyai, majd 3 évvel ezelőtt utazási irodát alapítottunk.

jpg_7066s

Idén nyáron megújult honlapunk és a csapatunk is kibővült. Több kollégánk 10 éves fociút szervezői tapasztalattal a háta mögött csatlakozott hozzánk.

camp-nou-match

-Csak Budapesten vagy Vidéken is van irodátok?

-Az üzleteknek köszönhetően – melyekkel az ország 11 pontján jelen vagyunk a nagyobb bevásárlóközpontokban – az utazási iroda is széles körben elérhetővé vált. Az adminisztráció központi, de bármelyik üzletünkben személyesen vagy akár interneten is intézhető az utak foglalása és befizetése.

jpg_7075s

-Melyek a legnépszerűbb útjaitok vagy célországok?

-A spanyol Barcelona és Real Madrid mindenképpen kiemelkedik, de az észak-olasz csapatok mérkőzései is igen népszerűek. Utóbbiak buszos utazással is elérhetőek, ami kedvelt úti céllá teszi Milánót, Torinót és Bolognát. Ezeken kívül Angliába, Franciaországba és Németországba is szervezünk utakat. Itt már nagyobb a két ellenfél vagy a tét jelentősége, pl. a Bajnokok Ligája továbbjutásért játszott meccsek sokkal népszerűbbek.

AC Milan vs Inter Milan San Siro Stadium

-Tipikusan miből áll egy ilyen út és mik a sajátosságai? Kik utaznak veletek?

-Általánosságban az utazás, szállás és belépő mind a csomag részét képezi. Sok mérkőzésen személyesen is jelen van az iroda képviselője, aki végig segítséget nyújt utasainknak.
Sajátosságként megemlíteném, hogy a mérkőzés napja sok esetben nem tudható előre, főként jövő évi csomagjaink esetében. Emiatt az utakat úgy szervezzük, hogy az utazás és a szállás a forduló minden napját átölelje. A repülőjegy árak napi szintű változása miatt folyamatosan figyelnünk kell a meghirdetett ajánlatokat. Nálunk ezért gyakran érvényesül, hogy egy út annál olcsóbb, minél előbb történik a foglalás.

Utasaink elsősorban családok, párok, baráti társaságok, de előfordul, hogy valaki üzleti útra megy például Londonba és úgy dönt egy mérkőzést is megnéz velünk, ha már ott jár. Utaznak velünk ismert személyiségek, de cégeknek is szervezünk incentive utakat, ilyenkor persze nagyobb az egyéni igények súlya.

molino-sportglobal-nacsa

Megemlíteném még – már csak azért is, mert a kollégákkal van már egy utánpótlás csapatnyi gyermekünk -, hogy futballcsapatoknak, iskolás csoportoknak is szervezünk utakat Milánóba. Ennek a buszos útnak a keretein belül láthatnak egy bajnoki mérkőzést, részt vehetnek egy stadiontúrán és akár az Inter Akadémia korosztályos csapataival is játszhatnak. A gyerekek és az edzők számára is életre szóló élmény egy ilyen út.

-Köszönöm, hogy bokros teendőid közepette válaszoltál a kérdéseimre. Futballszurkolóként nagyon érdekes volt! További sok sikert kívánok a munkátokhoz.

-Köszönjük a lehetőséget.

A Sportglobal Tours ajánlatairól a www.sportglobaltours.hu oldalon tájékozódhatsz vagy kövesd őket Facebookon !

fullsizerender

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .