9-0-s kiütés! FTC öregfiúk mérkőzése összefoglaló videóval

Remek mérkőzést játszott a Szigetszentmiklós ellen öregfiúk csapatunk soros bajnokiján.

Az első két gólt Palásthy szerezte: előbb egy remek labdaszerzés után Bubcsó lövését védte a kapus, majd játékosunk önzetlenül Palásthyhoz passzolt, ő pedig nem hibázott, gólszerzőnk ezután egy mintaszerű kontra, és Holló ívelése után lőtt a léc alá (2-0). A szünet előtt volt még egy gólunk, azt Lisztes lőtte egy szép szóló és kényszerítőzés végén (3-0).

A második játékrészben még nagyobb fokozatra kapcsoltunk. Előbb Józsi lőtt egy kifejelt labdát ballal, 17 méterről a bal alsóba, majd Fehér tüzelt a jobb felsőbe, aztán ismét Józsi jött, és remek mozdulattal pörgetett a léc alá. Ezt követően Deszatnik adott ügyes ütempasszt, a nagy helyzetet Jordáki értékesítette, majd Szekeres fejelt gólt Földesi szabadrúgásából, végül pedig Molnár talált a kapuba egy cselsorozat végén.

Az eredmény így 9-0-s Fradi-győzelem lett. – Nagyon büszke vagyok a fiúkra, mert egy motivált, helyenként a durvaság határát súroló ellenféllel szemben kezdtek el remekül játszani. Élmény volt nézni, ahogy járt a labda, gyönyörű gólokat rúgtunk, és magabiztosan nyertünk – értékelt a fradi.hu-nak Dzurják Józsefvezetőedző.

 Öregfiúk bajnokság FTC-Szigetszentmiklós 9-0 (3-0) FTC: Nagy G. – Szűcs M. (Tóth R.), Balog, Szekeres, Fehér Á. (Rázsó) – Lazic (Földesi), Józsi – Holló (Szeiler), Lisztes (Deszatnik), Bubcsó (Molnár) – Palásthy (Jordáki) G.: Palásthy (2), Józsi (2), Lisztes, Fehér, Jordáki, Szekeres, Molnár

Forrás:www.fradi.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .