Indián nyár egy elefánttal! Miiiii????

Hunguest Hotel Aqua-Sol – Szebeni István szemével

Hajdúszoboszló, nyár, napsütés, fürdőzés strandolás ezerrel! Milyen jó, hogy a Hunguest Hotel Aqua Sol Szoboszló szívében található, közvetlen Európa legnagyobb fürdőkomplexuma mellett! Jártam már itt, de télen. Nyáron megdobban az ember szíve, a melengető napsugarak hívogatnak kifelé a szobából, ami most is ugyanolyan tiszta és kényelemes volt, mint néhány hónapja, télvíz idején.

Csekkolás után irány a víz, a medencék. A Hungarospa egy folyosóval közvetlen kapcsolatban van a hotellel, így két perc alatt már a strandfürdőben találjuk magunkat. Egy kánikulai napon 20 ezren hűsítik itt magukat, brutális szám. Halakat etettek a gyógyvízzel feltöltött tavakban, hatalmas játszótér, teknősök, óriási medence, ami mint egy tengerpart hívogat minket. Sok ezer napozóágy szerteszét, megannyi medence, büfé, lángos, szinte felsorolhatatlan, bejárni is nehéz a fürdőt. És akkor még nem beszéltem a hozzáépített aquaparkról, amely már kétszer akkora, mint amilyen eredetileg volt. Varázslatos gyógyvíz, remek medencék, szuper programok. És mindezt az Aqua Sol szállóvendégei kiélvezhetik. Hajrá Hajdúszoboszló, hajrá Aqua Sol. Víz és napfény. És tényleg : kell ennél több?

És akkor még nem beszéltem a hozzáépített aquaparkról, amely már kétszer akkora, mint amilyen eredetileg volt. Varázslatos gyógyvíz, remek medencék, szuper programok. És mindezt az Aqua Sol szállóvendégei kiélvezhetik. Hajrá Hajdúszoboszló, hajrá Aqua Sol. Víz és napfény. És tényleg : kell ennél több?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .