Hunguest Hotel Bál Resort Szebeni István szemével

Báli szezon-nyáron? Bizony ám, de még milyen! Balaton. Amikor kimondjuk, már bizsereg a lábunk, gombóc van a torkunkunk, milyen jó lenne ott lenni ,csobbanni, napfürdőzni. Látni a víz csodáját, a lemenő nap sugarait, a pompás hegyeet, dombokat. Hát, én el is mentem Almádiba a BÁL Resortba.

Voltam már itt, de télen.Mennyire más minden. Ugyanaz a kedvesség fogadott, a tisztaság áradt a szobából, amely egyszerű, de minden igényt kielégítő. Kényelemes ágy,lapostévé, patyolattiszta szekrények és fürdőszoba. Nyomás az étterembe, mert pont ebébidőben érkeztem. ÁÁÁÁÁ, csülkös bableves kis lábaskában, micsoda csoda!!Ja, hogy aztán cigánypecsenye káposztával, héjában sült krumpival.Istenem, de finom volt. Ki a terszra,álmélkodni ,hogy milyen szép is a Balaton, és persze legurítottam közben egy kis lekváros palacsintát.Kötelező! Irány a wellness, mert hát mégiscsak kényeztessenek, ha lehet. Márpedig itt aztán egész különleges masszázst kaptam:Pecsétmasszázs hidegen sajtolt olajjal. Levendulaolajos homlokmasszaázs. Altatónak kiváló!, A hatalmas park melgepett, nem számítottam rá. Ott egy thai masszázzsal zártam a mennyei örömöket.

Pattanjunk villanymotorra, le a hotel saját Balaton parti strandjára.Két perc alatt ott vagyunk.Mi mndhtnék? Csodálatos a Balaton. nem ragozom ,Szépséges és a miénk. Lángos, foci, napozás, csobbanás. A hotel 12 emeletefelett ,még van egy szint, ami lélegzetelállító lilátást biztosít nekünk.A sky lounge körpanorámája leírhatatlan.Szülinapra, értekezletre, vagy csak egy kávéra, döbbenetes gyönyörűség. Bármikor visszamennék.És vissza is fogok. Balaton, Almádi ,BÁL.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .