Végre nem egy lyuk volt…


HUNGUEST HOTEL ERKEL – SZEBENI ISTVÁN SZEMÉVEL

Jó vagy, Gyula!

Tágas, impozáns aula fogadott a Hunguest Hotel Erkelben, amikor megérkeztem. Már hamarabb elámultam a gyönyörű parkon, ami a szállodához vezet. Szoba kilátással, szokták mondani. Na, ez igen, Kinyitottam 8.emeleti szobán teraszának ajtaját, és lélegzetelállító látvány fogadott.

A gyulai vár, előtte a kis tóval, és a hatalmas parkkal, mesés. Az étterem tiszta és hívogató, az ételek pedig finomak és kívánatosak. Lazac, pikáns töltelék a rántott karajban. Brutáljó, egy falat se maradt, aztán túróshabos süti öblítésképp…

Menjünk a wellnessbe, először a hotel sajátjába. Hatalmas szauna, egy kisebb konferenciát is meg lehetne benne rendezni. Csendes, nyugodt környezet, pont elég.

A Várfürdő már más tészta. Ősfás, óriási kert, medencék sokasága, amit csak elképzelni lehet. A benti uszi? Lovardából átalakítva, gyógyvízzel feltöltve. Csoda! Gyerekeknek csúszdák, idősebbeknek forróvizes gyógymedencék, kánaán.

A város kedves, ölelő, kellemes hangulatú, a fürdő pompás, a hotel tiszta, kényeels, barátságos, megfizethető.

Azt hiszem, ide mindenképp Erkel jönni!:)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .