Null kilométeres kényelem

Hunguest Hotel Répce Goldban tettem egy egynapos látogatást, Megkóstoltam a kiváló ételeket, a különleges, káprázatosan szép szobában tátott szájjal bámultam a meseszép kilátást, és persze élveztem a wellness minden igényt kielégítő szolgáltatásait. Nézzük is.

A szobáról csak szuperlatívuszokban tudok beszélni ,minden létező földi jóval felszerelt, csodás kilátás, tisztaság, még az ágymatracok is újak. Ott a pont.

Hatalmas, tágas, kulturáltan berendezett étterem. Libapecsenye, baconbe göngyölt omlós csirke, gesztenyepüré tejszínhabbal.Úristen, micsoda ízek…

A wellnessben a jakuzzi gyönyörűen körberakva minden este illatgyertyákkal..Hangulatos, bájos, nyugtató. Úszómedencében egy kis úszkálás, aztán egy kis csocsó, x-box szoba, gyerekek, figyelem, nem beragadni a játékban 3 napra! 🙂

A koktélbárban fantasztikus latte, hozzá egy kis süti, majd jöhet a bükfürdői gyógyfürdő, zárt folyosón átsétálsz, már ott is vagy.A fürdőről nehéz pár mondatban szólni, egyszerűen ki kell próbálni.

Nincs elég dicsérő szó, komolyan. Makovecz Imre által tervezett mennyezet, pompa ,elegancia, kényelem.Szaunaszeánsz, thai masszázs, minden van.

Skacok, mintha egy vadiúj szállodában járnék.Csodás a szálloda, minden, tényleg.Budapestről 3 óra autózás, de fúú, ha kikapcsolódásra vágytok, hosszabb utat is megér.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .