Az erő legyen veletek!

Ezekkel a szavakkal léptem be a Hunguest Hotel Panoráma ajtaján, mert biztos voltam benne, hogy Hévízen feltöltődöm és erőtől duzzadva térhetek majd vissza a hétköznapjaimhoz a szállodatesztem után. Panoráma, nomen est omen?

Rögtön ez a kérdés izgatott, és igen. Csodálatos kilátás tárult elém és végre megpillantottam a híres hévízi gyógytavat is, amit bevallom az elmúlt 41 évem alatt még csak hírből hallottam. Tél, a legnagyobb hideg, repkednek a mínuszok kibámulok a szobám ablakán, és ott gőzölög a csodás hévízi tó. Egyedülálló, világraszóló, és káprázatos. Fürdőruhás emberek, nyomás le, én sem maradhatok ki, mert mínuszban és hóesésben még sosem csobbantam!

A szállóvendégek számára átjárás van a tófürdőbe, ahol szó szerint minden nyavalyánkra találnak és tudnak gyógymódot. De irány a tó, ahová rögtön bele is vetem magam….ja, hogy mély? Semmi gond, megtettem a biztonsági óvintézkedéseket és egy nagyméretű úszógumit hívtam segítségül. Bevallom kicsit újra gyereknek éreztem magam, persze első a biztonság! Szuper!

Élmény a köbön, nincs hozzá fogható. A kürtő felett úszkálni, amely a tavat táplálja, hátborzongatóan izgalmas, hiszen legalább 30 méter mély…

Semmi pánik, az erő velem van! Nincs örvény, ugyanis felfelé nyomja a vizet, szóval, aki bemegy, ki is jön a tóból. Iszappakolás, már ismerem, és imádom, persze Hévízen sem hagyhattam ki.

Szauna, mely kitágítja a pórusokat majd újra csobbanás. Egyszerűen nem tudok betelni az élménnyel. Mikor a víz már kezdett kiszívni, megéheztem. Vissza a hotelbe, ahol már várt az ínycsiklandozó Hortobágyi húsos palacsinta, csirke marengóval, mennyei! Kérditek mi volt a további programom? Szieszta-pihenés-töltődés-relaxáció egész a vacsoráig. Ezekre mind alkalmas helyszínt biztosít a hotel Hévíz szívében. Miért jó idejönni a Hotel Panorámába?

Hévízen lenni, belvárosi sétát tenni, páratlan kilátásban gyönyörködni, tóban úszkálni, friss levegőt beszippantani és erővel feltöltődni!

Hajrá!

Pisti

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .