Vajtó Lajos visszakapta végre Fésűs Nellyt

Az elmúlt hetekben Fésűs Nelly életében imádott családja a második helyre szorult. A gyönyörű színésznő a Nagy Duett mellett folyamatosan színházban játszott és fellépni járt, párja Vajtó Lajos pedig a hátországot biztosította hozzá. Ha kellett kislányukra, Elza Zorkára vigyázott, vagy pedig Csengével készült a tanév végére.

_CSG0839

„Sűrű időszakon vagyunk túl, és még csak most indul a nyár, ami rengeteg fellépésről szól nekem. Lajos nélkül nem tudom, hogyan lennék egyszerre családanya és művésznő – kezdi Nelly – volt olyan nap, amikor alig láttam a kislányomat, egész nap próbáltam, este pedig játszottam. Most jutottam el addig, hogy a nagy rohanás mellett egy kicsit feltöltődjem, és lelassítsak, erre a tökéletes helyszínt, egy kis szigetnyi harmóniát, Zalakaroson találtam meg.”

_CSG1024Ver2

Nelly elmondása szerint minden nyáron szakítanak egy kis időt arra, hogy eltűnjenek a világ elől, ilyenkor kedvenc helyükön pihenik ki magukat.

„Mi egy másik Balaton szerelmesei vagyunk. Gyerekkoromban nem adatott meg számomra, hogy lássam a Balatont, most felnőttként a kis családommal egyik évben sem hagynám ki. A nagy Balatonon a hajónk, a Kis-Balatonon pedig a karosi barátaink várnak minden alkalommal, akikkel gyorsan elröppen az idő. – emlékszik Nelly párja, Vajtó Lajos – tavaly Matula kunyhóját fedeztük fel idén pedig a Termáltó és Ökopart volt a sláger, ahol imádtunk a „cölöpökön” járni, megpihenni a tavon átívelő hídon és megismerni a tanösvény üzenetét.”

_CSG0852

Nellyék nagyon hálásak kislányuknak, Elzának, aki nagyon jó gyerek. Egyetlen hangja sincs, bármi is legyen a program. Egész nap képes mosolyogni és csak este 8 óra felé fárad el, így nagyokat lehet vele túrázni, fürdeni vagy éppen kerékpározni.

„Tavaly, mikor itt jártunk még nagyon pici volt. Még a vízbe is alig tudtam bevinni. Idén pedig nem tudtam kiimádkozni a gyerekmedencéből – nevet Nelly – most hogy megkapta élete első csajos fürdőruháját olyan büszkén viselte, hogy le sem akarta venni.”

_CSG0959

Elza Zorka egyetlen dolgot hiányolt a pihenés során, az pedig a kacsák voltak. A termáltó láttán az első szava a „kacsa” volt, sajnos azokkal most nem találkozott, de édesapja elmondása szerint minden állatot egyelőre kacsának hív kislánya.

„Büszke vagyok, hogy az első szava az „apa” volt, most már megy az „anya” és a „kacsa” is! Nemsokára pedig már minden állatot fel fog ismerni, hiszen természet-, és állatszeretetre neveljük” – teszi hozzá Lajos.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .