Fordítottak az FTC öregfiúk

Öregfiúk csapatunk a Goldball ellen lépett pályára a bajnokság 7. fordulójában. A mérkőzés első félideje nem alakult jól, kimaradtak a helyzeteink, két játékosunk – Szűcs és Keller – megsérült, valamint a kapufa sem volt velünk. Az ellenfél pedig egy kontrából el tudott menni, és vezetést is szerzett.

A második félidőben azonban felpörögtünk, sikerült gyorsan egyenlíteni is: Molnár ugratta ki Paláshyt, aki 14 méterről, magabiztosan kihasználta helyzetét (1-1). Ezután ismét Palásthyt lehetett dicsérni, aki erőszakosan lelesett egy labdát, majd buktatták a 16-oson belül. Józsi pedig magabiztosan balra helyezte a jogosan megítélt büntetőt (2-1). Ezután Molnár fantasztikus egyéni megmozdulása következett: egy esernyőcsel után félfordulatból lőtt a kapu jobb oldalába (3-1). A végeredmény pedig egy komolyabb “tűzijáték” végén alakult ki: Jordáki lépett ki a lesre játszó védők között, a ziccert azonban a kapusba rúgta, majd Ujfalusi próbálkozott, de lövését blokkolták, végül ismét Jordákihoz került a labda, ezúttal pedig magabiztosan helyezett a kapuba (4-1). Az eseménydús találkozón, 4-1-nél mindkét csapat lőhetett egy-egy 11-est, de mindkétszer a kapusok örülhettek. Végül tehát 4-1-re győztünk. 

– Az öregfiúk bajnokság legarrogánsabb csapata ellen tiszta tudott maradni a fejünk, és a második félidőben felpörgettük a játékot, majd magabiztosan megfordítottuk a mérkőzést – értékelte röviden a mérkőzést a két sérülés miatt bosszús Dzurják József vezetőedző.

Öregfiúk bajnokság, 7. fordulóGoldball-FTC 1-4 (1-0)FTC: Nagy G. – Ebedli, Szűcs M. (Szeiler), Telek, Keller (Tóth R.) (Rázsó) – Lászka (Földesi), Józsi – Holló (Ujfalusi), Szenes (Molnár), Bubcsó – Palásthy (Jordáki) G.: Palásthy, Józsi (11-esből), Molnár, Jordáki

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .