Szebeni István: „Nem tudtam mi vár rám Ráckevén”

Szebeni István büszkén viseli a követői által ráaggatott „turizmus utazó nagykövete” címet. Való igaz, hogy az év eleje óta több ezer kilométert utazott már a műsorvezető Magyarországon, hogy bemutassa közösségi oldalán és videó megosztó csatornáján azokat a turisztikai attrakciókat, amiket ezért vagy azért, de látni kell!

Utazása során eljutott Ráckevére is, ahol életében először egy felnőttbarát hotelt tesztelt le.

„Család és gyerekbarát hotelek gombaszámra nőnek ki, viszont felnőttbarát hoteleket kicsit szkeptikusan fogadják Magyarországon – kezdi Szebeni – én sem tudtam mi vár rám Ráckevén ezért izgatottan léptem be a hotel ajtaján. Benn csend, nyugalom és béke honolt. Kedvesen mosolygó személyzet azonnal leste a kívánságaimat.

Ízlésesen berendezett Dunára néző szobámban óriási ágy marasztalt, de én felfedező üzemmódba kapcsoltam.

Bekukkantottam az étterembe és a wellnessbe, ahol egyetlen gyermekkel sem találkoztam.

Igen, ettől (is) felnőttbarát a Duna Relax Hotel. Gyermekzsivaj mentes környezetben lehet relaxálni és pihenni a hotel teljes területén.”

Nem volt rekkenő hőség, amikor István a szállodában jár, de mégis jól esett neki a medence partján koktélozni és ebédelni. A napozást kicsit elnapolta, helyette viszont olyan csendfürdőn vett részt, amit egy családbarát hotelben el sem tudott volna képzelni.

„Felfeküdtem a vízre és szakavatott kezek masszíroztak a víz segítségével, isteni volt. A wellness adta kényeztetések a mauri masszázsban teljesedtek ki. Polinéz masszázs és életérzés. Tánc, dinamika, vérpezsdítés, de egyben lazítás.” – idézi fel lelkesen az Echo TV műsorvezetője.

„Ezt az idén 15. születésnapját ünneplő szállodát azoknak ajánlom, akik kicsit szkeptikusan fogadják a felnőttbarát kifejezést. Egyszer mindenképpen látogassanak el a párjukkal a Duna Relaxba. A gyermekek biztos jól fogják érezni magukat addig otthon a nagyikkal.” – mosolyog István – aki tesztjei során legtöbbször egyedül utazik az országban családja és kisfia nélkül, de természetesen több olyan hétvégét is beiktat az életükbe, amikor hármasban kelnek útra és fedezik fel az országot.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .