Na vajon mitől felnőttbarát?

Kizárólag 18 éven felülieknek!

Nem kell rosszra, vagy, ki tudja, jóra gondolni.

A Duna Relax Hotel egy felnőttbarát szálloda. Na, de mit is jelent ez valójában? Hát, nemes egyszerűséggel azt, hogy itt nincsenek gyerekek. Felhorkanhatunk elsőre ugyan, de aztán végiggondolva, tulajdonképpen nem is rossz, sőt. Pihenni szeretnél? Lazítani, csak magaddal törődni? Vagy a pároddal jössz, és romantikázni akarsz? Nyugdíjas vagy és nem akarsz egy bombát a nyakadba a medencében úszkálva?

Na, ez az a hely. Jakuzzi, csobogó, bárszék a medencében a koktélozáshoz. Nyugágyon elpilledés, ebédre egy jó sült lazacfilé, ribizliágyon túrógombóc. Csend, nyugalom, harmónia. És még bele se kezdtünk…

Vagy netán csapatépítő a kollégákkal, haverokkal? Hoppá, persze, mehet ez is. Pingpong, konditerem, úszkálás, este a bárban iszogatás. De előtte mauri masszázs, ki ne hagyjátok! Non plus ultra! Polinéz masszázs és életérzés. Tánc, dinamika, vérpezsdítés, de egyben lazítás. Nem árulok el többet.

Jaaa, csendfürdőztetek már? Csak te és a víz halk moraja és csobogása. 20 percnyi teljes relaxáció, szakértő kezekkel Rendkívül nyugtató és lazító. Beszéljünk a szobáról. Elengáns, és abszolút felnőttekenek való. Ad egyfajta érdekes rangot a hotelnek.

Akár a hotel előtti sétány és a Duna- part. Saját stég, naplemente, hajókázás, padon romantikázás. Ugye, hogy jól hangzik?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .