Jeges kaland a szaunában

Ez egy fantáziaszó, de milyen igaz! Este érkeztem meg Egerszalókra, már messziről feltűnt a káprázatos a domboldalba épített Saliris Resort sziluettje, amely közelről meg pompázatosabb. Az esti fényei lenyűgözőek, tekintélyt parancsolóak, mégis hívogatók. A kivilágított sófal látványa pedig lélegzetelállító.

Érdekes a szálloda elrendezés, hiszen a recepció a felső szinten van, a szobák pedig lentebb. Szobám a hatodik emeleten volt, a standard szoba is minden igenyt kielégítő, tisztaság, igényesség, minőség.

A teraszról olyan kilátás nyílik a tájra, a sófalra, aminek szinte nincs párja. A wellness hatalmas, tágas, a medencék egytől egyik gyógyvízzel töltve, ami folyamatosan cserélődik. A párok, az idősebbek, a családok számára is tökéletes. Fahéjas masszázs szakértő kezekkel. Maximum a köbön!

A jegesmaci a hotel kabalája, vele többszőr is összefutottam 🙂 A lobbiban egy jó latte, exkluzív környezetben, bőrfotelek, amit csak akarunk.

Ebéd? Fokhagymakrém leves, pulykatekercs, lekváros pali. Friss, kifogástalan, tökély. Ha prémium minőségre, szuper szobára, kiváló ételekre, vegytiszta levegőre, madárcsicsergésre, ötcsillagos wellnessre vágytok, akkor irány Egeszalók, a Saliris.

Engem nemcsak meggyőzött, hanem lenyűgözött.

Ultracsúcs!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .