Győrfi Pál: „Ideális szálloda családostul és párban egyaránt!”

Győrfi Pál és felesége, Salgó Adrienn három kisgyermeket nevelnek, így még a szürke hétköznapjaik sem unalmasak. A Győrfi családban folyton pezseg az élet a három  örökmozgó tesz arról, hogy a szülők még a pihenés alatt is aktívak maradjanak.

Ádámmal, Alízzal és Lillával töltött minden perc ajándék a szóvivő számára. Amikor néhány napra sikerül szabadságra mennie, próbál a munkát háttérbe szorítva a gyerekeivel játszani. Ilyenkor szívesen mozdulnak ki a városból olyan helyre, ahol a gyerekek jól érzik magukat.

„Sokgyerekes apaként nekem a pihenésben is az az első szempont, hogy a gyerekeim jól érezzék magukat. Ennek mindent alárendelünk Adriennel – kezdi a szóvivő – szeretünk kirándulni, wellnessezni és sportolni, ha mindezt egy helyen tehetjük meg, az maga a főnyeremény. Bár az idő nem volt a legkegyesebb hozzánk, amikor a Hunguest Hotel Bálba érkeztünk Balatonalmádiba, így most a balatoni séta elmaradt, de helyette a szálloda új gyerek birodalmát, foglalkozásait fedeztük fel a kicsikkel és nagy örömömre még az úszásra is rá tudtam venni őket.”- meséli Győrfi Pál.

A szülőknek lehetősége volt egy kicsit kettesben is relaxálni, mert amíg a gyerekekre a játszóházban animátorok vigyáztak Pali egy páros masszázzsal lepte meg Adriennt.

Wellness után a család meg sem állt a szálloda Sky bárjáig, ahonnan csodálatos kilátás tárult eléjük a Balaton csúcsszállodájából.

„13 emelet magasan még sosem jártunk a gyerekekkel, akik már a liftezést is élvezték. Pali megmutattat nekik a Balatont fentről, bár az időjárás nem volt kegyes hozzánk, ködbe burkolózott a tó nagy része, de még így is szép volt.” – meséli az édesanya

Győrfi Pál a Bál Hotelben sem tudott kibújni a bőréből. Megkérdezte a személyzet több tagját is, hogy tudnak-e újraéleszteni, ha szükség lenne rá? A válasz megnyugtató volt, hiszen mindenki kapott ilyen jellegű képzést a szállodában.

„Kitűnőre vizsgázott a Hunguest Hotel Bál, mind szolgáltatásban, mind gasztronómiában, mind biztonságban – mosolyog – annak ellenére, hogy családbarát a szálloda, végig úgy éreztem, hogy ide egyszer el kell jönnünk kettesben a feleségemmel is egy kis kikapcsolódásra és ráadásul nem csak nyáron, hanem akár még most tavasszal vagy az őszi szezonban is.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .