Próbáltad már?

A mindent látó fényes Nap istene, Helios vágtat végig az égen káprázatos négy lován. Aztán persze alászáll Hévízen, hiszen nagyon elfáradt a a hosszú út során. És ott aztán megtapasztal mindenféle földi jót. Hogy mit is tulajdonképpen?

Mondom! A Hunguest Hotel Heliosban jártam, ahol kipróbáltam, vajon Heliosnak jó dolga volt-e itt? Nyugodt, kellemes színekkel átitatott rendezett szoba, káprázatos kilátással kezdésnek. Majd jöhet a jól megérdemelt capuccino, hozzá egy isteni, mi más meggyes desszert, húúú mennyei!

Aztán a roppant hangulatos, fenyőkkel teli kertben lévő kinti medence, úszkálni a forró vízben…ó, testet lelket melengető. Aztán jött a vaskos meglepetés! Csontropogtató masszázs, jól hangzik igaz? Amikor a masszőrt megláttam, hát Thor és Hulk unokaöccsét láttam benne,- egyben.

Egyetlen ép porcikám sem maradt, ellenben azóta semmim sem fáj! Ha ezt túléltük, jöhet a pecsétmasszázs. Ilyet sem láttam még, érdemes kipróbálni ,főleg a csontropogtatás után. És ha ez nem elég, jöhet a súlyfürdő. Na, ez felér szinte egy akasztással. Merthogy szó szerint ez történik. Lógsz a vízben, és konkrétan csak a nyakadnál tart egy merevítő. Hogy ebben mi a különleges és nehéz? Aki kipróbálja, meglátja, hogy nem egy könnyű mutatvány, jól megnyújt… Utána klasszikus rántott camembert majd különleges csirketorta salátával, levezetésképpen bonbon kollekcióval.. És persze óriási pinyó a kollégákkal! Pingpongoztunk ütővel, majd papuccsal, majd telefonnal…:) Nade mi nem maradhatott ki? A tavirózsás úszósapka!

A látvány önmagáért beszél! Összességében milyen volt? Eszméletlen jól éreztem magam, minden adott ahhoz, hogy fantasztikusan eltöltsük itt a pihenésünket aktívan és passzívan is, amire csak vágyunk!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .