Apáti Bence esztergomi beavatása

Apáti Bencéről sok minden kiderült már az elmúlt években, nagyszerű balett művész és édesapa, szeret utazni és igazi showman. Azt viszont kevesen tudják róla, hogy imádja a focit és a Kispest csapatának elkötelezett híve.

„Gyerekkorom óta élek-halok a fociért és nem csak nézem, hanem a fiaimmal, Miksával és Kadosával szívesen játszom is. Irányító középpályást szeretek játszani és labdákat adni a fiúknak, akik rugdossák a gólokat. Nagyon megörültem, amikor meghívást kaptam a Médiaválogatottba, hogy egy esztergomi nyárzáró strandfoci tornán mutatkozzak be velük a közönségnek. – emlékszik Bence. – gondoltam nekem való feladat, de elég titokzatosak voltak a csapattársaim gondoltam valami készül ellenem. Az Aquasziget Élményfürdőbe érve fedték fel előttem, hogy az ellenfelünk a Ferencváros 1995-ös BL kispályás csapata lesz. Telek – Keller – Szeiler – Szűcs ismerős nevek voltak nekem a pályáról, de hát mindig is a Kispest ellenfelei voltak. Egy kicsit megijedtem, de gondoltam kispesti gyerekként ki kell állnom a Fradi ellen.”- nevet.

De nem csak ezt az egyetlen meglepetést tartogatta a nap Bence számára.

„A  Médiaválogatottba kerüléshez minden új tagnak át kell esnie egy beavatási rituálén – meséli Müller Attila, aki maga is kiállta a próbatételeket – évekkel ezelőtt engem is csúnyán megvicceltek a fiúk, a lovagló izmomat kellett bemelegítő krémmel bekennem….hát aznap sokkal gyorsabban futottam – nevet.”

„Hála Istennek nekem mást találtak ki. – veszi át a szót Apáti –  A Portobello Hotel lobbyját berendezték akadálypályává, ahol labdavezetési ismereteimet tesztelték, majd bicikli cselt kellett bemutatnom igazi kerékpár bevonásával, végül pedig az Aquasziget fürdőben a strandfocit csak úgy kezdhettük meg, ha előtte spárgába állok a két kapu között.” – idézi fel a próbatételeket– sikeresen vizsgáztam, mint a pályán, mint a parton. A próbatételek nem is estek annyira nehezem, a foci közben viszont sajnos néha el akart fogyni a levegőm, akkor cserét kértem Rickyvel így a meccset is átvészeltem. A szálloda és a fürdő vendégei nagyon jól szórakoztak a csetlés botlásaimon, de drukkoltak is nekem, ami jól esett.  Estére már csak a medence volt vissza, persze, hogy ruhástul vetettük magunkat a vízbe”

Természetesen a Ferencváros zárta győzelemmel a tornát, de a nap igazi győztese a közönség és Apáti Bence lett, aki ezzel teljes jogú FruttaMax Médiaválogatott taggá vált.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .