Apáti Bence: „Ritkán van időnk pihenni!”

Apáti Bence nevét már az egész ország ismeri, hiszen a Kismenők zsűritagjaként feltűnt fiatal balett művész igazi közösségi embernek mondja magát. Bencének két, 7 éves ikergyermek édesapjaként igen mozgalmas az élete. Ha nem éppen próbál vagy fellép, akkor idejét Miksával és Kadosával illetve gyönyörű kolléganőjével, Leával tölti.

„Leával 3 éve alkotunk egy párt. Fiaim azonnal elfogadták, ő pedig szívesen foglalkozik a gyerekekkel. Többször csináltunk már közös programokat, bár én vallom, hogy néha jól esik az embernek egy kicsit a párjával elszökni – mosolyog Bence – hosszú munka etap után júniusban találtunk egy pár olyan napot, amikor Leával kettesben tudtunk egy kicsit kikapcsolódni. Mindketten rengeteget dolgozunk és sokszor teljesen más időbeosztásban. Van, hogy otthon csak egy pár percre futunk össze. Gondoltam ennek most véget vetek és egy olyan helyre viszem a páromat, ahol minden a romantikáról szól. Így jutottunk el a Mesés Shiraz Hotelbe, Egerszalókra.”

Bence korábban már járt Tunéziában így belekóstolhatott az Észak-Afrikai életérzésbe, de elmondása szerint Egerszalókon sokkal jobban érezte magát.

„Amikor a szállodába léptünk azonnal megcsapott egy nagyon érdekes, fűszeres illat, ami azonnal eszembe juttatta, hogy milyen volt Észak-Afrikában lenni. Az illatok és a lágy zene mellett a színvilág azonnal magával ragadt. Nem tudom, mi van a Shiraz Hotel levegőjében, de ott le szeretnék ülni, meg szeretnék pihenni, relaxálni szeretnék a párommal. Sajnos nekünk nagyon ritkán van erre időnk és lehetőségünk. Ez a néhány nap arra is nagyon jó volt, hogy a magas fordulatszámon való pörgést egy kicsit lejjebb tudtuk venni.” – emlékszik vissza Bence.

A fiatal pár nagyon jól érezte magát a mesés kelet világában. Szinte mindent kipróbáltak, amit csak lehetett és belefért a néhány napba. A jó időben a hotel Beachen sütkéreztek, a hencsergőkben vízipipáztak, sőt még ebédre sem jöttek ki a medencéből, mert a látványkonyhában készített wellness ételeket a vízi bárban falatozhatták.

„Annyira örültem, amikor láttam, hogy még arra is odafigyelnek, hogy olyan ételeket ajánljanak nekünk, amivel a formánkat meg tudjuk tartani – veszi át a szót a szintén balett művész Földi Lea- a könnyed wellness ételek után a páros habos masszázs már csak hab volt a tortán”

Bencéék életükben először találkoztak a hammam béli tradicionális masszázsokkal. A fűtött kőágyon végzett páros, szultán masszázs alatt még el is aludtak.

„Igen, elszundítottam egy kicsit – nevet Bence –annyira jól esett az a habpaplan és a masszázs, amit kaptam, hogy igazán ellazultam, utána persze azonnal magamhoz tértem, amikor a masszőr beinvitált a gőzszeánszra, ahol úgy indult a szertartás, hogy nyakon öntöttek egy vödör vízzel, de egyáltalán nem esett rosszul ebben a nagy kánikulában, sőt…”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .