Kucseráék 25 órán át csúszdáztak

A siklósi Hotel Castello fürdője, a Thermal Spa adott otthont a csúszdázás rekordkísérletének, mely során legalább 25 órán keresztül egymást váltva vettek részt a kísérletben a Magyarbólyi Labdarúgó Egyesület tagjai kiegészülve az Édes Élet sztárjaival, Kucsera Gáborral és Tápai Szabinával és a Siklósra már szinte haza járó Müller Attilával és Larion Zoéval.

„Örültem az extrém felkérésnek, mert imádok mindent, ami emberfeletti teljesítményt követel – kezdi Müller Attila, aki nem ijedt meg a 25 óra csúszás hallatán – az ötletgazda barátom, Jani is elég őrült ahhoz, hogy összehozzuk ezt a rekordot. Arra meg végkép büszke vagyok, hogy a kis feleségem is végigcsinálta és ott csúszott velem.”
Attiláék és a focisták mellett Kucsera Gábor és Tápai Szabina is kivette a részét a vizes élményből.

„Az elején még őszinte volt a mosolyunk – meséli Kucsi – háton, hason, ülve fekve mindenhogy lecsúsztam. Aztán hirtelen forogni kezdett velem a fürdő és félre kellett vonulnom egy kis pihenőre, mert nem éreztem jól magam. Intő jel volt, hogy vegyem komolyabban a kihívást, mert a fele sem tréfa.”
A kísérlet 1502 perce alatt összesen 6421 lecsúszást hajtottak végre ez fejenként átlagosan 250 csúszásnál is többet jelentett. Lépcsőzésnél összesen 32 550 méter szintkülönbséget fejenként legalább 1300 métert teljesítettek.

Ezzel a teljesítménnyel a Hotel Castello és Thermal Spa szervezésében a Magyarbólyi Labdarúgó Egyesület ismert barátaikkal kiegészülve sikerrel döntötték meg a leghosszabb csúszdázás eddig fennálló rekordját!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .