Közeledünk a 25. Gabora Gála időpontjához

 Elkészült a 25. jubileumi, nemzetközi Gabora Gála csoportbeosztása és menetrendje. A gálát 2017. január 7-én rendezik meg a Salgótarjáni Városi Sportcsarnokban.

Az “A” csoportban a ETO FC Győr, a Ferencvárosi Sasok, a Hotel Salgó és a Videoton FC kapott helyet. A “B” csoportban Debrecen, Dunaszerdahely, a Lázár Lovaspark és az Újpest FC csapatai szerepelnek majd. A bemutató- és gálamérkőzéseket a szponzorok, a Nógrád Megyei Hírlap, a Sport TV, a Sportglobal Tours-Média válogatottjai és a Gabora Team játsszák majd. A programot színesíti továbbá Pécs Város Mazsorett Együttesének és a Magyar Tricky Ball Válogatottnak a betétműsorai is.

A kezdőrúgást a torna fővédnöke, Simicskó István Honvédelmi miniszter végzi majd el az eseményen. A torna kedvezményezettje a Kodály Zoltán Általános Iskola lesz, jegyek már vásárolhatóak a korábbi években megszokott pontokon.

Az eddig 24 gála során a nézők és a támogatók jóvoltából összesen 72 millió forintot gyűlt össze, melyet a város oktatási intézményei kaptak meg. Gabora János és Nyilasi Tibor, továbbá Fülöp Zsolt, Kovács Norbert, Tábori Péter és Tóth Szilárd részére tavaly, a gálák megrendezésével és lebonyolításával a gyermekekért végzett munkájukért Salgótarján Emlékérmet adományozott Salgótarján önkormányzata. Gabora János az idei évben a Magyar Bronz Érdemkereszt kitüntetést is átvehette az Államalapítás Ünnepe alkalmából.

Az esemény hivatalos honlapja:

http://www.gaboragala.gportal.hu

forrás: 3100.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .