Győrfi Pál először ruccant ki kettesben a feleségével

Győrfi Pál és felesége, Adrienn egybehangzóan vallják, hogy azon túl, hogy nekik három gyönyörű gyermekük van, ők férfi és nő, akiknek szükségük van néha gyermekmentes, romantikus napokra is.

„10 éve ismerem Adriennt, 7 éve vettem feleségül, az első perctől arra törekszem, hogy a romantika része legyen az életünknek. Apró kis figyelmességekkel folyamatosan meglepjük egymást. – kezdi az Országos Mentőszolgálat szóvivője – a virág-csoki-sms mindig arra az időszakra emlékeztet, amikor még csak randiztunk. Ahhoz viszont mindig nagy szervezésre van szükségünk, hogy a három gyermek nélkül kimozduljunk otthonról. Ilyenkor legtöbbször bébiszitter segítségére szorulunk. Moziba, koncertre, vacsorára szoktunk néhány órás kimenőt kapni.”

_dsc2474

Pál és Adrienn megismerkedésük óta több napos, igazi pihenésre még nem tudott elutazni, hiszen sorban érkeztek a gyerekek és velük együtt a kötelezettségek. Most viszont, hogy nagy fiúk, Ádám már iskolás, a legkisebb, Lilla is már óvodát kezdett egy kicsit könnyebben mozoghatnak a szülők.

_dsc2441

„Nekem nemrég volt a születésnapom, Palié meg december elején lesz, ezért arra gondoltam, hogy mindkettőt megünnepelhetnénk kettesben. Eddig minden alkalommal nagy családi körben köszöntöttük az ünnepeltet, most viszont jól esett kiruccanni egy kicsit a Balatonra, ahol minden csak kettőnkről szólt.” – meséli Adrienn, akinek a szülei ezúttal vállalni tudták az unokákat arra a hétvégére, amíg a szülők Siófokra utaztak.

_dsc2423

„Örömmel vettem a feleségem ötletét és úgy szerveztem a munkámat, hogy néhány nap szabadságot tudjak kivenni. Egy nagyon exkluzív helyet talált Adrienn, a Hotel Azúr Prémiumban, ahol minden adott volt a pihenéshez – teszi hozzá a szóvivő – a telefonomat persze nem kapcsoltam ki, mert bármikor bármi történhet, apa vagyok és szóvivő, jó esetben ebben a sorrendben. – mosolyog – Már másnap érdeklődtünk izgatottan, hogy minden rendben van-e a kicsikkel? Furcsa volt a gyerekek nélkül elutazni, de annyi minden lekötötte a figyelmünket, hogy nagyon hamar elszaladt a szabad hétvége. Az étterem ötfogásos prémium vacsorája mellé a ház borát is megkóstoltuk, másnap pedig bowlinggal töltöttük a délelőttöt. A napjára sem emlékszem mikor bowlingoztunk utoljára. Délutáni sziesztát már a wellnessben tartottuk. A Balatonra néző Panoráma szaunában hosszú perceket el tudtunk tölteni. Beszélgettünk és észre sem vettük, hogy közel 100 fokra fűtöttük fel a szaunát.” – mosolyog.

_dsc2380

A Győrfi házaspár elmondása szerint a szálloda nyugalma és gasztronómiája volt az, ami igazán megfogta őket. A diszkréten jelen lévő alkalmazottak pedig lesték minden kívánságukat.

_dsc2521

„Még sosem koktéloztunk egy jakuzziban ülve és nem ugrottunk az ágyból rögtön a pezsgőkádba – folytatja Pál az emlékeik felidézését – itt egy óriási kád és infra szauna is volt a szobánkban, persze mindkettőt kipróbáltuk.”

_dsc2275

A kellemes őszi időjárás is a pár mellett volt, gyönyörű napsütésben alkalmuk volt nagy sétát tenni a parton ahol kacsák és hattyúk is kísérték útjukat.

_dsc2280

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .